Szoboszlai Dominik
A húsleves örök klasszikus, nem hiányozhat a vasárnapi asztalról. De vajon melyik része kerüljön a marhának a levesbe, hogy az tényleg a legfinomabb legyen? Mutatjuk!
A csodás hétvégi ebéd egyik alappillére első fogásként a húsleves. Minden időnk nagy kedvence a nagyszülők házi receptje alapján kerül be a családi legendáriumokba. Ahány ház persze, annyiféle húsleves, de abban talán mindenki egyetért, hogy ez az ételköltemény marhafarokkal az igazi. A marhának ezen részén nem száraz, de kellőképpen szálas a hús. Nagyon sok benne az ízület és a porc, így a hosszú órákon főzött levesbe rengeteg egészséges kollagén kerül. Ha tényleg legfinomabb változatát szeretnéd ennek a levesnek, akkor bizony nem bánod meg, ha ezt a húsleves receptet készíted el.
Jó étvágyat!
A forró húsleves valóságos gyógyír télvíz idején! Tényleg érdemes akár minden hétvégén megfőzni.