
Villámgyors eperhab: ezt a trükköt nem ismerte a nagyi
Villámgyorsan készül el a nagyi kedvence! Klasszikus eperhab, vadonatúj módszerrel! Ezt nézd!
Emlékszel még a nagyi legfinobb villámgyors édességére? Eperhab, ami nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető. Mutatunk egy trükköt, amit a régi korokban még nem ismerhettek a háziasszonyok, de most, hogy végre van rá lehetőség, tényleg pillanatok alatt és könnyen elkészül a finom, tavaszi desszert. Ha ízlik, bármilyen fagyasztott bogyós gyümölccsel elkészítheted. Íme a recept!

Eperhab
Hozzávalók:
- 200 g fagyasztott eper vagy bogyós gyümölcs
- 2 tojásfehérje
- kevés édesítőszer vagy cukor (40 g)
Így készítsd el:
- A fagyasztott gyümölcsöt tedd bele a késes aprítóba, add hozzá a tojásfehérjéket és az édesítőszert. Forgasd össze az egészet, néhány perc alatt csodálatosan habos lesz.
- A kész eperhabot hűtőben akár 24 órán át is tárolhatod.
Jó étvágyat!
Ripost hírek







