kulcsár edina
Ha eddig azért nem fogtál neki a kocsonyafőzésnek, mert nincs 6-8 órád kivárni, míg elkészül, akkor van egy jó hírünk! Ezzel a módszerrel két óra alatt kész lehetsz vele, az íze pedig ugyanolyan finom, mint ha órákat töltött volna a tűzhelyen.
Ahogy egyre jobban hűl le a levegő odakint, úgy kívánjuk a hagyományos, de mégiscsak nehéz magyar ételeket – ami nem csoda, hiszen a nagy hidegben sokkal több energiára van szüksége a szervezetünknek. Nem véletlen, hogy a kocsonya is tipikusan őszi-téli étel, és leginkább akkor kerül az asztalra, amikor beköszöntenek a fagyok. Ha nem tudsz órákat várni, hogy elkészüljön, vagy nem szeretnéd, hogy a kocsonya illata az egész lakást napokig ellepje, akkor készítsd el kuktában! Két óra alatt meg is fő, semmilyen illat nem marad utána a lakásban, és az íze világbajnok!
Kocsonya kuktában
Hozzávalók
Elkészítés: