kocsonya

15 találat
FAZÉK

Ne dobd el a kocsonya leszedett zsírját, fantasztikus, mire használhatod

Nincs is jobb, mint a hideg téli napokon egy jó adag tiszta, rezgős kocsonya. A tálalás úgy az igazi, ha nincs rajta a zsír; de egy magyar háziasszony megmutatta, hogy nem érdemes kidobni...

FAZÉK

Beindult a kocsonyaszezon: nem hiszed el, mi derült ki a magyarok téli kedvencéről

Egyszerűen nem lehet nem szeretni: finom, telt ízű, csupa hús, egyszóval a rezgő kocsonya nélkül elképzelhetetlenek a hideg hónapok. Kevesen tudják, hogy ez az étel nem csak finom, de roppant egészséges is!

YESSS

Rubint Réka kocsonyatrükkje: gratuláltak a zseniális ötlethez a háziasszonyok

Valósággal felrobbantotta a netet a fitneszkirálynő kocsonyafotója. Több ezren lájkolták a képet, csak úgy dőlt az ötletáradat.

ÉLETMÓDI

Szuper kocsonyatrükk, ezt imádni fogod!

A kocsonya tipikusan az az étel, amiből nem lehet keveset főzni. Így amikor elkészül egy hatalmas fazékkal, mindig fejtörést okoz, mibe szedjük ki.

ÉLETMÓDI

Megtagadta a régi szabályt a magyar háziasszony, ezt csinálja a kocsonya zsírjával

Végre elérkezett a kocsonyafőzés ideje, lassan mindenki elkészíti a maga verzióját. Boros Valika szabolcsi háziasszony minapi különvéleménye atombombaként hatott.

FAZÉK

Nem bírtak tovább várni a magyar nők, ezt dobták a tűzre

Teljesen megbolondult az időjárás, a nyárias őszben pedig már tűkön ülnek a háziasszonyok, hogy elkészíthessék végre ezt a téli finomságot. Van is, aki nem várt tovább, hiába volt sokáig meleg, a hagyományos ételnek októberben már itt az ideje, és punktum

FAZÉK

Elkészült a legbizarrabb magyar kocsonya, ráharaptak a férfiak

Hihetetlen ötlettel állt elő egy háziasszony: ilyennek még soha, senki nem látta a kocsonyát! A férfiak lelkesednek az újításért, senki nem lenne meglepve, ha mostantól így követelnék párjuktól ezt a finomságot...

Így szépültek nagyanyáink! Ezért főztek télen kocsonyát

A kocsonya a magyar konyha egyik legnagyobb remekműve. Karácsony, illetve szilveszter közeledtével pedig gyakrabban előkerül nagyanyáink receptje. A kocsonya fogyasztás nagyon egészséges. A bőrünk megszépül tőle, nem hizlal és az ízületeknek is jót tesz.

FAZÉK

Öt szuper trükk, hogy idén tökéletes legyen a kocsonya

Főztél már kocsonyát? Megmutatjuk, hogy nem is olyan ördöngösség.

HŰHA

Nem nyelték le a békát az Animal Cannibals tagjai

Pacalos és békás kocsonya - ezt a menüt szolgálták fel a szervezők Ricsipínek és Qka MC-nek a miskolci fellépésük után.

FÜLES

Jáksó nem ijed meg a békától

Jáksó László a kedvünkért szívesen megkóstolta a legendás miskolci békakocsonyát, amikor összefutottunk vele a miskolci farsangi forgatagban.

FAZÉK

Így csinálták nagyanyáink: A tökéletes karácsonyi kocsonya 5 titka

Mos­t, hogy tar­tó­san hidegek az éj­szakák, végre bát­ran ne­ki­áll­ha­tunk a ko­cso­nya­fő­zés­nek! A jó ko­cso­nyá­hoz nem­csak hideg, hanem néhány apró trükk is szükséges. Meglessük, nagyanyáink hogy csinálták!

SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen, hogy miért kötöttek bele Sarka Katába!

Hajdú Péter feleségét egy ártatlan kép miatt támadják a közösségi oldalon. Sokan teljesen kiakadtak étkezési szokásain. Holott okuk nem volt rá.

HŰHA

Kajára sem volt pénze a magyar sztárzenésznek

A Hooligans oszlopos tagja, Kiss Endi elárulta, hogy bizony volt olyan időszak az életében, amikor nem volt mit ennie.

FAZÉK

Így lesz tökéletes a rezgő kocsonya!

Mostantól tartósan 4 fok alatt lesz a hőmérséklet éjszaka, végre bátran nekiállhatunk a kocsonyafőzésnek! A jó kocsonyához nemcsak hideg, de hosszú idő is kell, no és persze megfelelő alapanyag. De hogy pontosan mi, arról évtizedek óta folyik a vita!