FAZÉKTükörfényes kocsonya: Így tudod az utolsó zsírcseppet is eltávolítani a tetejéről Akkor az igazi, ha szép, tiszta.
FAZÉKVillámgyors világbajnok kocsonya: hihetetlen, de 2 óra alatt elkészül Az íze éppen olyan finom, mintha 6-8 órát főtt volna!
FAZÉKKiderült, hány óra alatt fő tökéletesre a tükörtiszta, rezgő kocsonya Nagyon nem mindegy, meddig van a tűzhelyen!
FAZÉKÖsszekaptak a kocsonya miatt a háziasszonyok, egy hozzávaló miatt borult a bili A szokatlan összetevő sokakat megdöbbentett.
MEDICINAHihetetlen, mi derült ki a kocsonyáról, máris érdemes megfőzni Nemcsak az íze miatt érdemes rendszeresen fogyasztani!
FAZÉKEttől a trükktől lesz tökéletes a kocsonya Ha nem bírsz már tovább várni, ezt a receptet próbáld ki!
FAZÉKNe dobd el a kocsonya leszedett zsírját, fantasztikus, mire használhatod Nincs is jobb, mint a hideg téli napokon egy jó adag tiszta, rezgős kocsonya. A tálalás úgy az igazi, ha nincs rajta a zsír; de egy magyar háziasszony megmutatta, hogy nem érdemes kidobni...
FAZÉKBeindult a kocsonyaszezon: nem hiszed el, mi derült ki a magyarok téli kedvencéről Egyszerűen nem lehet nem szeretni: finom, telt ízű, csupa hús, egyszóval a rezgő kocsonya nélkül elképzelhetetlenek a hideg hónapok. Kevesen tudják, hogy ez az étel nem csak finom, de roppant egészséges is!
YESSSRubint Réka kocsonyatrükkje: gratuláltak a zseniális ötlethez a háziasszonyok Valósággal felrobbantotta a netet a fitneszkirálynő kocsonyafotója. Több ezren lájkolták a képet, csak úgy dőlt az ötletáradat.
ÉLETMÓDISzuper kocsonyatrükk, ezt imádni fogod! A kocsonya tipikusan az az étel, amiből nem lehet keveset főzni. Így amikor elkészül egy hatalmas fazékkal, mindig fejtörést okoz, mibe szedjük ki.
ÉLETMÓDIMegtagadta a régi szabályt a magyar háziasszony, ezt csinálja a kocsonya zsírjával Végre elérkezett a kocsonyafőzés ideje, lassan mindenki elkészíti a maga verzióját. Boros Valika szabolcsi háziasszony minapi különvéleménye atombombaként hatott.
FAZÉKNem bírtak tovább várni a magyar nők, ezt dobták a tűzre Teljesen megbolondult az időjárás, a nyárias őszben pedig már tűkön ülnek a háziasszonyok, hogy elkészíthessék végre ezt a téli finomságot. Van is, aki nem várt tovább, hiába volt sokáig meleg, a hagyományos ételnek októberben már itt az ideje, és punktum
FAZÉKElkészült a legbizarrabb magyar kocsonya, ráharaptak a férfiak Hihetetlen ötlettel állt elő egy háziasszony: ilyennek még soha, senki nem látta a kocsonyát! A férfiak lelkesednek az újításért, senki nem lenne meglepve, ha mostantól így követelnék párjuktól ezt a finomságot...
Így szépültek nagyanyáink! Ezért főztek télen kocsonyát A kocsonya a magyar konyha egyik legnagyobb remekműve. Karácsony, illetve szilveszter közeledtével pedig gyakrabban előkerül nagyanyáink receptje. A kocsonya fogyasztás nagyon egészséges. A bőrünk megszépül tőle, nem hizlal és az ízületeknek is jót tesz.
FAZÉKÖt szuper trükk, hogy idén tökéletes legyen a kocsonya Főztél már kocsonyát? Megmutatjuk, hogy nem is olyan ördöngösség.
HŰHANem nyelték le a békát az Animal Cannibals tagjai Pacalos és békás kocsonya - ezt a menüt szolgálták fel a szervezők Ricsipínek és Qka MC-nek a miskolci fellépésük után.
FÜLESJáksó nem ijed meg a békától Jáksó László a kedvünkért szívesen megkóstolta a legendás miskolci békakocsonyát, amikor összefutottunk vele a miskolci farsangi forgatagban.
FAZÉKÍgy csinálták nagyanyáink: A tökéletes karácsonyi kocsonya 5 titka Most, hogy tartósan hidegek az éjszakák, végre bátran nekiállhatunk a kocsonyafőzésnek! A jó kocsonyához nemcsak hideg, hanem néhány apró trükk is szükséges. Meglessük, nagyanyáink hogy csinálták!
SZTÁRDZSÚSZHihetetlen, hogy miért kötöttek bele Sarka Katába! Hajdú Péter feleségét egy ártatlan kép miatt támadják a közösségi oldalon. Sokan teljesen kiakadtak étkezési szokásain. Holott okuk nem volt rá.
HŰHAKajára sem volt pénze a magyar sztárzenésznek A Hooligans oszlopos tagja, Kiss Endi elárulta, hogy bizony volt olyan időszak az életében, amikor nem volt mit ennie.
FAZÉKÍgy lesz tökéletes a rezgő kocsonya! Mostantól tartósan 4 fok alatt lesz a hőmérséklet éjszaka, végre bátran nekiállhatunk a kocsonyafőzésnek! A jó kocsonyához nemcsak hideg, de hosszú idő is kell, no és persze megfelelő alapanyag. De hogy pontosan mi, arról évtizedek óta folyik a vita!