tóth gabi
Nem telhet el a tél anélkül, hogy legalább egyszer ne készülne otthon kocsonya! Mindenkinek van egy tuti receptje, de a háziasszonyokat alaposan megdöbbentette egy szokatlan hozzávaló...
Az interneten szereti mindenki megosztani a tuti receptjét, ám ha ezt fórumokon vagy Facebook csoportokban teszi, könnyen lehet, hogy megbotránkoztat vele másokat. Így járt az a háziasszony is, aki a főtt tojással készült kocsonyájával büszkélkedett nemrég; kapott asszonytársaitól hideget-meleget, de az is kiderült, hogy jócskán akadnak még rajta kívül, akik így készítik. Nemcsak táplálóbb a főtt tojással, de tökéletesen passzolnak az ízek is; mondja, aki így szokta elkészíteni. Van, aki a tojás mellett szeletelt, főtt répát is tesz a tányérba, mielőtt leönti a kocsonyalével. Az biztos, hogy mutatós így a kocsonya, de hogy finom-e, azt mindenki döntse el maga; elhoztuk a receptet, ha ki szeretnéd próbálni!
Hozzávalók
Elkészítés: