kulcsár edina
Néhány egyszerű tanács betartásával mindenki megnyalja a tíz ujját, aki a főztödből eszik!
A népszerű séf, Jeff Baker, aki egyszer még II. Erzsébet királynőnek is főzött, megosztott néhány trükköt, amelyek segítenek a tökéletes kolbász elkészítésében.
Az elismert Michelin-csillagos séf azt javasolja, hogy hagyjuk pihenni a kolbászt, miután kivesszük a hűtőből. Nagyjából 20 pecre von szüksége a szobahőmérsékleten, így nem reped meg, amikor a forró serpenyőbe kerül. És ha már serpenyő, ajánlott tapadásmentes edényt használni, és közepes vagy alacsony hőfokon sütni - írja a Mirror. Egy teáskanál kacsazsír/libazsír pedig kihozza a kolbász legjobb ízét – árulta el a séf.
A sült kolbász hőmérséklete 70 fokos kell legyen, ezért bármilyen nehéz is, az egyik legfőbb trükk az, hogy ismét hagyni kell pihenni, de ezúttal csak néhány percig, így lesz tökéletes a tálalás!