FAZÉKImádni fogja az egész család: így készül a pizza gofri Érdemes kipróbálni, ha kevés időd van sütni.
FAZÉKEz a titka a tökéletes sült gesztenyének, ne hagyd ki ezt a lépést Tökéletes lesz ezzel a recepttel.
OTTHONKAÍgy vágd fel a paradicsomot: ilyen gyorsan tuti neked sem sikerült még eddig Hihetetlen ez a módszer, ezt neked is ismerned kell!
FAZÉKEddig rosszul sütötted a kolbászt! Így csináld, hogy tökéletes legyen! Érdemes betartani néhány egyszerű tanácsot.
FAZÉKNe öntsd ki a sonka főzőlevét, mutatjuk, mi mindenre jó Mennyei ételeket készíthetsz belőle később!
FAZÉKMindenki rosszul használja a konzervnyitót, mutatjuk a tuti módszert! Ezzel a módszerrel nem esik a dobozba a tető.
ÉLETMÓDIDrága az uborka? Mutatjuk, hogy kezdd el idén a kovászolást Ez a zsenge zöldség kovászolva is mennyei!
FAZÉKPörög a TikTokon egy parádés citromtrükk, ez megváltoztatja az életed A citromfacsarás a világ legegyszerűbb dolga, mégis sokan utálják csinálni. Nem csoda, hiszen minden tiszta ragacs lesz közben. Ezzel az életmentő trükkel azonban ilyen gondod nem lesz...
YESSSEzért kellene mindig citromlevet tenned a rántottába Citrom a tojáshoz? Tudjuk, furcsán hangzik. Mégis ettől lesz a rántotta olyan finom, hogy az egész család a csodájára jár majd. Mutatjuk a trükköt.
FAZÉKÍgy lesz szuper ropogós a rántott hús, ezt a trükköt ismerned kell A rántott hús az ételek királya, nincs ember, aki ne szeretné! Ám ahhoz, hogy a panír igazán ropogós legyen, kell némi leleményesség. Mutatjuk a titok nyitját!
FAZÉKÍgy lesz szuper ropogós a sült krumpli, mutatjuk a trükköt! Szeretnéd, ha otthon is olyan ropogósra sülne a sült krumpli mint a gyorséttermekben? Ennek is megvan a trükkje, de egyszerűbb, mint hinnéd! Mutatjuk!
FAZÉKMi köze a tojásnak a fokhagymához? Ettől eldobod az agyadat Lehet bármilyen rutinos egy szakács, a tojás szétválasztása okozhat kellemetlen pillanatokat. Ezzel a módszerrel azonban lehetetlen elrontani; mindössze egy fokhagymagerezdre van szükség...
FAZÉKNem fröcsköl többet a máj, ha így sütöd meg Az egyik legolcsóbb és leglaktatóbb gyors vacsora a sült máj. Csak ne fröcskölne a forró olajban! Szerencsére erre is van tuti trükk, mutatjuk, mire esküsznek a háziasszonyok!
FAZÉKEz történik a szalonnával, ha beteszed a mikróba Nincs időd, de tartalmas reggelire vágysz? Ehhez kihagyhatatlan a ropogósra pirított szalonna! Kevesen tudják, hogy mikróval készül a leggyorsabb és legfinomabb verzió!
OTTHONKAEzért ne dobd el soha a befőtt vagy a konzerv levét Kár lenne elpocsékolni, inkább használd fel a konyhádban!
DIÉTAÍgy sűrítsd a levest, ha nem akarod, hogy hizlaljon a rántás A leves sűrítése nem épp diétás konyhai eljárás – legalábbis akkor, ha a hagyományos módon, rántással csináljuk. Szerencsére remek trükkök vannak arra is, hogy a levesed finom, sűrű, és mégis diétás legyen.
FAZÉKA profik így hámoznak fokhagymát: kipróbáltunk 5 szuper trükköt Lefogadnánk, hogy a legtöbben gyűlölnek fokhagymát pucolni! Pedig vékony héját egyszerűen is lehet szedni. Kipróbáltuk a legjobb internetes trükköket.
FAZÉKEz történik a tojással, ha héjastul dobod a forró serpenyőbe A hobbiszakácsok mindig kitalálnak egy új trükköt! Most épp a tökéletes tükörtojáshoz. Nincs más dolgod, mint belevágni héjastól a tojást a serpenyőbe!
FAZÉKÍgy marad friss a legtovább a kenyér Megszárad vagy megpenészedik – nem egyszerű frissen tartani. De vajon milyen trükkök segíthetnek, hogy minél kevesebb kenyér kerüljön a szemétbe?
FAZÉKNe vízben főzd a tésztát, isteni étel lesz belőle Az olasz tészta akkor is finom, ha nem a hagyományos módon csinálod. Ettől a paradicsomos tagliatelle-től minden olasz szakács megnyalná a tíz ujját! Pedig nem is úgy készül, ahogy elsőre elképzeled a tésztafőzést!
FAZÉKÍme, a legszuperebb paradicsomtrükk Boros Valitól, ezt nézd! Az biztos, hogy ez a módszer nemcsak a tartósítást, de később a főzést is megkönnyíti! És, ahogy azt a szabolcsi csodaháziasszonytól megszokhattuk, az ötlet egyszerű és zseniális!
FAZÉKÖnts ecetet a nyers húsra, döbbenetes lesz a hatás Azt mondják a tapasztalt háziasszonyok, hogy egy kis ecettől vagy ecetes páctól puhább lesz a hús. De vajon tényleg így van, vagy ez csak mendemonda? Mesterszakácsok megmondják!
FAZÉKAz ökölcsapás-módszernél nincs jobb: próbáld ki hagymával Nemhogy drasztikusnak, hanem egyenesen brutálisnak tűnik az eljárás. Annyira, hogy a legtöbb háziasszony meghökken, amikor meglátja. De: működik, méghozzá nem is akárhogy! Ezt figyeld!