tóth gabi
Szinte nincs is ember, aki ne szeretné ezt a hagyományos ételt; ám a panír miatt nagyon hizlaló lehet. Kivéve, ha ezzel a módszerrel készíted! Isteni finom, és nem kell a kalóriák miatt aggódnod...
Nagyon sok családban még mindig a rántott hús a hétvégi menü, és nem véletlen, hiszen legyen szó akár csirke-, akár disznóhúsról, a ropogós panírnak, a szaftos húsnak nem lehet ellenállni. Azonban azok, akik diétáznak, sokszor inkább lemondanak a rántott húsról, hiszen valljuk be, a lisztes, zsemlemorzsás panír még jó pár kalóriát hozzáad a húshoz. Szerencsére azonban a panírból ki lehet hagyni a lisztet és a morzsát is, a végeredmény pedig ugyanolyan finom, mint a hagyományos rántott hús. A titok nyitja a zabpehely; mutatjuk, hogyan készíthetsz vele isteni, ropogós rántott húst!
Hozzávalók:
Elkészítés: