tóth gabi
Kenyérre kenve isteni és tápláló vacsora, még azok is szeretik, akik egyébként nem rajonganak a tepertőért. Mutatjuk, mi a tökéletes tepertőkrém titka!
Bár mostanában nagyon drága a tepertő, az élelmesebbek saját maguk készítenek zsírszalonnából, így friss zsír is jut a konyhára. A tepertőből pedig érdemes krémet készíteni, hiszen az íze mennyei, ráadásul igencsak laktató. A tökéletes tepertőkrém elkészítése nem nagy ördöngösség, érdemes vele próbálkozni otthon. Annál is inkább, mert míg maga a tepertő megosztó eledel, a tepertőkrémet szinte mindenki szereti. Nem is csoda, hiszen ha jól van elkészítve, akkor egy zamatos, ízletes, krémes finomság, ami friss kenyérre kenve fantasztikus reggeli vagy uzsonna lehet. Egy kevés lila- vagy zöldhagymával megszórva pedig már igazán pazar lakoma! Mutatjuk, hogyan készül a tökéletes tepertőkrém!
Tepertőkrém recept
Hozzávalók:
Elkészítés:
Forrás: mindmegette.hu