
Kefires-epres kevert süti: a nagymama titkos receptje
Dübörög az eperszezon, mutatunk hozzá egy szuper receptet.
Dübörög az eperszezon, mutatunk hozzá egy szuper receptet.
Induljon a befőzési szezon eperlekvárral!
Hamarosan kezdődik a szezon!
Különleges ízű lesz így a palacsinta.
Már bimbózik a bodza, ideje felkészülni a szörpszezonra!
Egészséges és isteni nasi, ami garantáltam pillanatok alatt el is fogy.
Máris elkészítheted az idei első házi szörpödet!
Itt az eperszezon, ne hagyd ki ezt a sütit sem!
Sok növényről nem is gondolnánk, hogy ehető, sőt finom is.
Hihetetlen finom ez a magyaros palacsinta!
Mutatjuk, hogyan lehet „újrahasznosítani” a megmaradt ételt.
Érdemes néha egy kis újítást bevezetni a konyhában, hiszen így változatosabb lehet a menü.
Mindenkinek ilyen nagyit kívánnak az olvasóink.
Gyorsan és könnyen elkészíthető, mégis különleges.