tóth gabi
Ennek az isteni harapnivalónak az elkészítése nem hétköznapi! Rakott lett a kedvenc reggelid! Mutatjuk a receptet.
Egy biztos, a bundás kenyeret egyszerűen nem lehet megunni! Szinte nincs olyan ember, aki nem szeretné ezt az isteni, tojásos harapnivalót. Szeretnéd egy kicsit felturbózni az eredeti receptet? Reggelire és vacsorára is szuper lehet. Mutatunk egy remek ötletet! Tuti, hogy éhen senki nem marad. Itt a legújabb bundás kenyér.
Jó étvágyat!
A tojást fel kell verni, enyhén sózni; egy kevés tej is mehet bele. Adhatsz hozzá apróra vágott szalonnakockákat vagy sonkakockákat is, fűszerként pedig az őrölt fekete bors és a paprika is remekül passzol hozzá. A kenyérnél előny, ha szikkadt, kissé száraz, de még szeletelhető. A szeleteket meg kell mártani a tojásban, utána kevés forró olajban kisütni. A finomság körülbelül egy perc alatt megsül, akkor van kész, amikor a „bunda” aranybarna színt kap. Érdemes azonnal, melegen tálalni.