tóth gabi
A fogyókúra legkegyetlenebb kihívása, hogy épp a finomságokról kell lemondanod és aztán csak a sóvárgás marad. Ez az álomsüti véget vet a szenvedésnek! Egyél belõle akár kettõt is: nincs benne cukor, ettõl nem fogsz hízni!
Pihe-puha krémes, diétázók örömére!
Nem igaz, hogy finomság csak cukorral készülhet! Íme a bizonyíték, hogy a szénhidrát-csökkentett alapanyagokból isteni sütemény lehet!
Knap Daniella receptje
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Cukormentes édesítő porrá darálva (Update)
Így készítsd:
1. A tésztához morzsold el a vajat a lisztben, add hozzá a többi hozzávalót és dolgozd össze az egészet. Takard le és kicsit pihentesd.
2. Közben elkészítheted a krémet. Kevés hideg tejjel keverd simára a vaníliás pudingport. A többi tejet forrald fel, keverd bele a pudingporos alapot, illetve a vaníliaőrleményt és főzd össze. Folyamatosan kevergesd, majd miután felforrt, húzd le a tűzről és hagyd kihűlni.
3. A tésztát oszd el 3 egyforma részre és mindegyiket nyújtsd a választott tepsid méretére, legjobb a 20X20 cm-es. A lapokat 170 fokra előmelegített sütőben egymás után süsd ki szép világosra - kb 8-10 perc, darabonként.
4. A krémhez a langyos vajat keverd habosra a porrá darált édesítővel, majd robotgép vagy habverő segítségével dolgozd össze a már kihűlt pudinggal. Akár egy-két kanál darált mandulát is adhatsz a krémhez, mert nagyon finom lesz tőle.
5. A krémet oszd 2 részre, így két réteget tudsz kenni a lapok közé. A betöltött süteményt takard le és tedd éjszakára a hűtőbe. Így összeérnek az ízek, a lapok pedig a krémtől szuperül bepuhulnak.
6. Csak másnap szeleteld fel, porrá darált Update Zeróval díszítsd a tetejét.
Tippek: