FAZÉK

Az ökölcsapás-módszernél nincs jobb: próbáld ki hagymával

Nemhogy drasztikusnak, hanem egyenesen brutálisnak tűnik az eljárás. Annyira, hogy a legtöbb háziasszony meghökken, amikor meglátja. De: működik, méghozzá nem is akárhogy! Ezt figyeld!
  • Szerző:

Azért az lássuk be, egy nőnek aligha jutna eszébe úgy megpucolni a hagymát, hogy leteszi a konyhapultra, és ököllel rávág egy hatalmasat – ehhez bizony férfi virtus kell! James Rembo nevét a hagymatrükk miatt ismerte meg a világ: a denveri férfi imád otthon főzöcskézni, de ahogy sokan mások, a hagymapucolást ő is szívből gyűlöli. Ezért találta ki az igencsak meghökkentő módszert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A férfi fogta a félbevágott hagymát, letette a konyhapultra, rácsapott egy jó nagyot ököllel – aztán egyetlen mozdulattal le is tudta rántani róla a héjat. Videót is készített a módszerről, amit feltöltött az internetre – és máris több mint 190 ezren látták. Íme a titok:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Apparently people enjoy how i can peel an onion ?‍♂️ (Check out @ladbible for some hilarious comments on their repost)

@ james_rembo által megosztott bejegyzés,

Bár elsőre megdöbbentette a hagyma ellen elkövetett brutalitás a házasszonyokat, azért nem voltak restek kipróbálni. Ki is derült, hogy szép szeleteket tudtak aztán vágni belőle, és akadt, aki megállapította: fokhagymával is tökéletesen működik a módszer. Egy nő pedig egyenesen azt írta James-nek, hogy örökre megváltoztatta az életét…

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?