OTTHONKA

Tedd a hagymát a mikróba, elképesztő lesz a hatás

Kevesen ismerik ezt a zseniális háztartási praktikát, pedig hihetetlenül hatásos.
címkék:
  • Szerző:

A hagyma az egyik leggyakrabban használt zöldség a konyhában, így szinte naponta folyik vele a küzdelem. A legnagyobb problémát az okozza, hogy ha megvágjuk a vöröshagymát, olyan illóolajok szabadulnak fel, amik borzasztóan csípik a szemet. Könnyen véget vethetsz ennek a szenvedések egy mindössze 30 mp-es trükkel!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hámozás és szeletelés előtt tedd a hagymát a mikróba, és 30 mp-ig melegítsd.

Ennyi idő alatt a keletkező hő semlegesíti a kellemetlenséget okozó illóolajokat, így utána minden gond nélkül tudod előkészíteni a főzéshez a hagymát.

címkék: