FAZÉK

A városiak 100, a vidékiek 99 százaléka nem tudja, mi van a képen

Idegtépő feladványt tett közzé tegnap, azaz vasárnap egy magyar nő. Tányérra tett egy egészen különös, ehető dolgot a konyhájából, majd ennek fotóját megosztotta a neten. Egyúttal azt kérte a többi háziasszonytól, próbálják megtippelni, mi is az, amit látnak. Nos... mindenkit megizzasztott a feladat.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap kora délután mivel is dicsekedhet egy magyar háziasszony? A húslevessel vagy a nagy családi kedvenccel, a rántott hússal?

Antalicz Mária valami egészen mással rukkolt elő! Olyasmit tett a tányérjára, amit egyetlenegy ember kivételével senki sem ismert fel. A kép a Vali Hagyományos konyhája Facebook-csoportban bukkant fel, ezt az oldalt köztudottan a leggyakorlottabb magyar háziasszonyok látogatják. És bár ők tényleg profi módon mozognak a konyhában, szinte mindenkit zavarba ejtett a kérdés, hogy vajon mit lehet a tányéron?

Többen azonnal beismerték, hogy fogalmuk sincs, de azért próbálkozás is volt rengeteg.

Így első látásra ultrahangos magzat

- vélte egy Hilda nevű felhasználó.

Használt rágógumi

- tippelte Renáta.

Alian (földönkívüli) embrió

- próbálkozott Mónika.

Dínóbébi

- találgatta egy mosolygó fej kíséretében Éva.

Többen szavaztak kakastökére, csicsókagumóra vagy meghámozott gyömbérdarabra, de volt, aki nokedlitésztának nézte a bizarr valamit.

Lássuk tehát, mi volt a tányéron! LAPOZZ!!!


Mondjuk, tényleg meglehetősen furcsa a kinézete a tányéron lévő holminak:

De akkor vajon mi lehet ez? Fölmerült még a krumplicukor, a házilag köpült vaj, a rántáscsomó, a béka, a mócsing, a túrófánk, a párizsi kisütésekor kicsapódó fehér lé, a furcsára összesült tészta, az elrontott rántott sajt, a karamellszirupba mártott gabonapehely ötlete is. Talán nem meglepő, hogy a legtöbben, amellett, hogy nem találták el, mi van a tányéron, mindenképpen undorítónak találták a különös ételt.

Több száz voks érkezett a legkülönbözőbb ötletekkel, de egyvalakit leszámítva senki nem találta el a helyes megoldást. 

Végül több órányi idegtépő találgatás után a legkevésbé sem bizalomgerjesztő étel tulajdonosa megkegyelmezett a magyar háziasszonyoknak, és elárulta a megfejtést.

Ha kíváncsi vagy, LAPOZZ!


A tányéron pedig nem más, mint egy tojás látható. Egy furcsa formájú, szerencsétlen tojás, amit ebben a formában tojt a tyúk. Ilyenkor, a tavaszi tojószezon kezdetén előfordulnak ilyen anomáliák. Ám ennek a bizarr tojásnak a formavilága minden korábbi produktumot lepipál.  A  megfejtést pedig egyetlen felhasználó, Rádiné Anett találta el. Gratulálunk neki, nem volt könnyű dolga. Mint ahogy vélhetően a annak a tyúknak sem, amelyik tojta az amorf tojást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?