Most érik a gyógyító hatású magyar gyümölcs: élj 120 évig
Nemcsak az íze, a gyógyereje miatt is érdemes fogyasztani!
Nemcsak az íze, a gyógyereje miatt is érdemes fogyasztani!
Akkor is összedobhatod, ha nem vagy nagy konyhatündér!
Rengetegen elkövetik ezt a hibát a lekvárfőzésnél.
A pihe-puha sárgabarckos gombóc, sokak nagy kedvence! Itt az ideje, hogy elkészítsd otthon. Csak kövesd a háziasszonyok bevált receptjét!
Potyog lefelé a fáról a sárgabarack, gyorsan készíts belőle őrülten finom morzsapitét! Ha szeretnéd elkápráztatni a családod, akkor ez a te recepted!
Dúsítsd barackkal, hogy szuper finom dzsemet rakhass el télire!
A sárgabarack nem csak lekvárnak jó! Ebből az egészséges gyümölcsből sok más finomságot is készíthetsz. Próbáld ki ezt a habcsókpitét, az egész baráti köröd hálás lesz érte és sokáig emlegetni fogja!
Javában zajlik a betakarítás, de a barack-dömping lassan lecseng. Zárásképpen még egy olyan trükköt kaptak a háziasszonyok Boros Valitól, amiért biztos sokan lesznek hálásak!
Bár még a piacokon tele vannak a sárgabarackos ládák, a kajszi ára magasabb, mint tavaly ilyenkor. Hamarosan ezer forint fölé megy az ára. A friss hazai termésből legjobb a lekvár, az pedig most érik, sietni kell.
Csak kapkodja az ember a fejét a piacon: az ilyenkor sláger szabadföldi szamócát már alig találni, viszont már most rogyásig vannak a ládák kajszival, őszivel és nektarinnal, holott ezek tavaly is csak jóval később értek be.
Még két-három hét van a főszezonig, de már kapható magyar málna és sárgabarack a piacokon. Idén jobb ára lesz a málnának és a kajszinak is, végre lehet befőzni.
Fantasztikusan finom, isteni a lekvárja, és elképesztő erővel védi a szervezetet a legrettegettebb betegséggel szemben. Ez a csodagyümölcs nem más, mint a sárgabarack. Egyél minél többet belőle, meghosszabbítja az életed!
Elkészítése nagyon egyszerű, percek alatt megvan. Világos, fényes, üdítő torta lesz, villásreggelinek, desszertnek is remek. Hűtőben 1 hétig is eltartható.
Ha a nyár tökéletes lekvárjának receptjére vágysz, ne keresd tovább! Szuper gyümölcsös zamat, maximum íz, SEMMI hozzáadott cukor. Imádni fogod, mert nem hizlal és nagyon finom!
A salgótarjáni Kézműves Cukrászdában készült a nyertes torta. Különös véletlen, de az ország cukormentes tortája is sárgabarackos!
Lekvárt főzni nem nagy kunszt, de ha már belevágsz, egyetlen főzéssel több variációt is készíthetsz. A sárgabarack igazán jó alap a kísérletezéshez, sokféleképpen bolondíthatod. Mutatjuk a lekvár különlegességeket!