
Olajos TikTok-piskóta: zseniális ez a recept
Ezt a különleges piskóta receptet neked is ismerned kell!
Ezt a különleges piskóta receptet neked is ismerned kell!
A tökéletes piskóta titkát árulta el nekünk.
Isteni finom tortákat készít a Kőbányán élő Zsuzsi.
A híres 6 tojásos piskota így lesz tökéletes.
Mindenki ismeri és szereti, és karácsonyra szinte kötelező elkészíteni. Ahhoz, hogy napokig puha maradjon a piskóta, mindössze egyetlen hozzávalóra van szükség; mutatjuk a titkot!
Hamarosan itt a sütemény-szezon, és nem maradhat ki a piskóta sem! Ha mindig szenvedtél vele, mert nem volt elég magas, netán megkeményedett másnapra, akkor ezeket a trükköket meg kell ismerned.
Sok háziasszony szerint a jó piskóta titka a szódabikarbóna, mások úgy vélik, csak sütőporral lesz tökéletes. Utánajártunk, mi az igazság...
Ha kipróbálod ezt a trükköt, mindenki el fogja kérni a receptet, de magad is meg fogsz döbbenni a végeredményen. Nem véletlen, hogy nagyanyáink is erre a módszerre esküdtek...
Berobbant az eperszezon, most érdemes venni ebből az édes gyümölcsből. Ez a süti villámgyorsan megvan, és még kezdő szakácsoknak is gyerekjáték elkészíteni; a vendégek pedig megnyalják utána a tíz ujjukat!
A legtöbb háziasszony számára igazi konyhai kihívás a piskóta; hiszen ez a sütemény nagyon kényes, nehéz tökéletesre készíteni. Ebben nyújt óriási segítséget a szódabikarbóna, döbbenetes az eredmény!
Hihetetlenül könnyű, hópiheként olvad szét a szádban. Egészséges, könnyen elkészíthető édesség, remek akár a karácsonyi ünnepekre is!
Ne hagyd ki a habkönnyű, gyümölcsös piskótát, még akkor sem, ha nem ehetsz lisztet, cukrot. A különleges receptet érdemes kipróbálni, mert az egész családod imádni fogja ezt a sütit.
Cukor és liszt nélkül készül a legújabb mennyei desszert! Próbáld ki azonnal ezt a kókuszos csodát!
Még egy ilyen egyszerű süti, mint a meggyes piskóta is képes a megújulásra! Keverj tejfölt a tésztájába és nem bánod meg! Brutális!
Végre egyesülhetett a három nagy diétás kedvenc! Ha megkóstolod ezt a finomságot, rájössz, hogy megtaláltad a tökéletes ízélményt! Ráadásul ezt a sütit büntetlenül eheted, mert nem hizlal!
Ha könnyű és levegős, pláne sokáig frissen maradó süteményt szeretnél, ne is próbálkozz sütőporral! A régi öregek piskótához sose használtak mást, csak szódabikarbónát! Mutatjuk, miért!
Már most attól tartasz, hogy több kilót fölszedsz az ünnepek alatt? Hogy szeretnél, de nem tudsz ellenállni az édességeknek? Készítsd hizlaló cukor nélkül a karácsonyi finomságokat! Tortát is süthetsz cukor nélkül! Mutatjuk a forradalmian új piskótalap re