Brutálisan erőltetik a migránsok betelepítését Brüsszelben

POLITIK

integráció

16 találat
KÜLFÖLD

Drámai bejelentés: A svéd kormány beveti a hadsereget a bandaháborúk letörésére

A bandaháborúk miatt szeptemberben halt meg a legtöbb ember.

POLITIK

Kritizálta Orbán Viktor az EU-bővítés folyamatát

Elfogadhatatlan és szégyenteljes.

KÜLFÖLD

A svájciaknak kell alkalmazkodnia a migránsokhoz, nem pedig fordítva – állítja egy bevándorló szociológus

Az alpesi ország lakosainak valószínűleg lesz még egy-két szava a bázeli egyetem professzorának meredek ötletéhez.

KÜLFÖLD

Ki akarta végezni a lányát egy muszlim apa, mert férfiakkal állt szóba

Elkezdődött Berlinben a bírósági tárgyalása annak a ma már 77 éves török férfinak, aki két évvel ezelőtt azért akart végezni a lányával, mert beszélgetett férfiakkal. A muszlim nyugdíjast első fokon négy év börtönre ítélték, az ügyészség azonban súlyosbít

KÜLFÖLD

Az amcsik nem viccelnek, 40 év börtön a terroristának

New Yorkban kedden 40 évi börtönbüntetésre ítélték az amerikai állampolgárságú Ali Kouranit, miután bűnösnek találták abban, hogy terrorista merényletek előkészítésében vett részt az Iszlám Dzsihád nevű szervezet megbízásából.

KÜLFÖLD

Kitiltanák a keresztényeket a muszlimok a tervezett német fürdőből

Abdullah Zeran olyan fürdőt építtetne a németországi Frankfurtban, ahova csak muszlimok mehetnének be. A 38 éves bevándorló szerint jó üzlet van ebben már csak azért is, mert egyre több muszlim él a nagyvárosban.

SZTÁRDZSÚSZ

Gáspár Evelin kitálalt: ezért választotta a celebkedést a munka helyett

Győzike idősebbik lánya évekig keményen tanult az egyetemen, diplomát is szerzett, azonban úgy érzi, a hírneve miatt képtelen polgári foglalkozást találni.

KÜLFÖLD

Muszlimok uralják a német iskolákat

Lassanként odáig süllyednek a német oktatási intézmények, hogy integrálódnak - a muszlimok akarata szerint. Újabb példája ennek az a berlini történet, amelyet az Origo.hu tett közzé.

KÜLFÖLD

Eszükben sincs integrálódni a migránsoknak

Iszlamizáció, növekvő bűnözés, koszos utcák és lerobbanó bevándorlónegyedek - ilyenné vált mára a bevándorláspárti Brüsszel köszönhetően annak, hogy az elmúlt évtizedekben, sőt még napjainkban is nyakló nélkül engedik be a migránsokat.

HARCÉL

A muszlim bevándorlók megvetik az európaiakat

Nem tudnak és nem is akarnak alkalmazkodni az európai társadalmak szokásaihoz a muszlim bevándorlók. Ezt állapította meg az M1 reggeli műsorában az asszirológus szakértő,

KÜLFÖLD

Feszültség: az utcán estek egymásnak a németek és a migránsok

Bár még csak három éve annak, hogy kitört Európában a migrációs válság, több országban már elviselhetetlen konfliktusokhoz vezet az együttélés. Nincs ez másképp Németországban sem, ahol naponta esnek egymásnak a német fiatalok és a migránsok.

KÜLFÖLD

Nagy tervek: így válnak európaivá a migránsok

Az olasz kormány kidolgozott egy programot, amelytől azt remélik, segít elsimítani az ország egyik legfőbb problémáját: sikerül beilleszteniük a migránsokat az olasz mindennapokba. Csakhogy a dolognak van egy kis hibája...

KÜLFÖLD

Német szakember: ezeket a migránsokat nem lehet integrálni

Az egyik legnagyobb baj, hogy a politikusok nem veszik komolyan az emberek félelmeit - állítja Christian Dogs pszichiáter. A német ZDF csatornának adott interjújában az is elhangzott, hogy nem célravezető mindenkit betegnek és szélsőjobbosnak titulálni, a

KÜLFÖLD

40 ezer új migránst akar évente az ENSZ, Merkel bőszen bólogat

Miközben az ENSZ menekültügyi főbiztosa azt javasolja, hogy az Európai Unió duplázza meg a befogadott bevándorlók számát, világos jelei vannak annak, hogy a már eddig befogadottak nem akarják megtanulni az anyaország nyelvét, és többségüknek esze ágában s

KÜLFÖLD

Unatkoznak a migránsok, ezért gyilkolnak

Több német politikus szerint is az a baj, hogy nem segítik a migránsok integrációját, ezért bűncselekményekre vetemednek.

MELÓ

Rehab Critical Mass - másodszor

A vasárnapi rendezvényen, ahogy tavaly, úgy most is a sérült emberek életminőségének javításáért lépnek fel. A mozgalom elindítója Kiss Csaba teológus maga is kerekesszékben él, mert születésekor agyvérzést szenvedett.