kulcsár edina
Ne ragadj le a hagyományos panírnál! Ezt a rántott húst garantáltan imádni fogja a család! Finomabb, ropogósabb a bundája, és egészségesebb az olajban sült társánál.
A hófehér pehelybe panírozott isteni rántott hús titka a panko morzsa. A panko nem más mint a japán zsemlemorzsa. Fehér kenyérbélből készült, nagyobb darabokból álló morzsa, amely levegősebb szerkezetű, és ezáltal kevesebb olajat szív magába! Ázsiában és Amerikában most ez a panko bundás rántott hús a legnépszerűbb az ebédre választható ételek között. Ennek pedig ez az oka:
A panko morzsával készült rántott húsnak extrán ropogós a bundája! Igazi élménykaja!
Panko morzsa már sok helyen beszerezhető, például szinte minden ázsiai boltban, azonban nagyon egyszerűen otthon is elkészítheted.
Így készítsd:
Így készítsd:
Tippek: