FÜLES

Damu neje hat hétig lesz még gipszben

Már a fájdalomcsillapítót sem szedi Edina, aki akkor nyugodott meg leginkább, amikor megtudta: nyoma sem lesz később a balesetnek és az ujja is tökéletesen mûködik majd. Már vezetni is tud.
  • Szerző: Ripost

Minden nap kontrollra és kötözésre kell járnia Damu Roland nejének, Edinának, aki múlt héten került összetűzésbe a sövényvágóval.
"Csak egy pici bőrdarab tartotta az ujjam végét, és persze a sövényvágó sem túl higiénikus, úgyhogy ellenőrzik, nehogy elfertőződjön. Mivel a csontot is átvágtam teljesen, ami rosszabb, mint a törés, ezért 5-6 hétig gipszben is lesz" - meséli Edina, akinek már hangján is hallatszik, hogy sokkal jobban van.

Már gyógyszer nélkül is tud aludni

Damu felesége ráadásul már a fájdalomcsillapítók szedését is elhagyta. "Sajnos a bal kezemen történt, én pedig balkezes vagyok. De

az orvosok megnyugtattak, hogy nem fog látszódni, és tökéletesen működik majd az ujjam.

Már vezetni is tudok vele" - meséli Edina, majd nevetve hozzáteszi: olvasta, hogy akadnak, akik szerint maga Damu Roland vágta le az ujját. "Mondtam, ha valaki megkérdezi, majd megmondom, hogy igen. Hazajött, mérges lett a meleg miatt és le akarta vágni a fejem, de én beemeltem a kezem elé" - kacag fel Edina, majd hozzáteszi: elengedi a füle mellett az ilyen rosszindulatú megjegyzéseket, hiszen az elmúlt három évben már megszokhatta ezeket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?