FÜLES

Botrány Aradszky temetésén, Karda Bea reagált a vádakra

Az énekesnő miatt kialakult kínos közjáték mélyen felháborította a gyászolókat, Bea ezért úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba.
  • Szerző: Doris

Karda Bea akarva-akaratlanul is órási feltűnést keltett Aradszky László szombati temetésén a Szent István-bazilikában. Nem elég, hogy az énekesnő késve érkezezett a szertartásra, a gyászbeszédek közben kezdett el interjút adni egy tévécsatornának.

Tette ezt annak ellenére, hogy a gyászoló özvegy, Éva asszony és a szervezők mindenkit arra kértek, csak a beszédek után működjenek együtt a sajtósokkal.

A közjáték után Bea azonnal éles támadások kereszttüzébe került, ezért úgy döntött, megvédi magát. Álláspontját a Borsnak mondta el.

"Senkit sem zavartunk, nem a sorok között álltunk, hanem a szélén. Merő rosszindulat és gonoszság az a feltételezés, hogy zavartam. Egyszerűen az történt, hogy a többi művész már bent ült, én pedig kicsivel később érkeztem, ezért engem talált meg a kamera, hogy mondjak valamit Laciról. Mindössze tíz másodpercig tartott az egész, és halkan beszéltem"

- magyarázta a lapnak Karda, aki szerint csak egy túlbuzgó biztonsági őr szólt rá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?