POLITIK

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

SAVVAL ITATTÁK, MEGÖLTÉK BERNADETTET

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Késsel megszúrták és savat is itattak azzal a magyar nővel, akit rablótámadásban öltek meg Nigériában. Bernadett az afrikai országban élt férjével és három kisgyerekével. A szörnyű gyilkosságot egy villanyszerelő és a barátja követte el. A támadó azt mondta, csak pénzt akart szerezni, de megijedt, hogy felismerték, ezért késelte halálra a nőt. Bernadett férje túlélte a támadást, de az életéért küzd.

Nézd meg a videót itt!

VACSORÁJA MIATT ÉGETT HALÁLRA

Füstmérgezést kapott és meghalt az a férfi, akinek kigyulladt a lakása Budapesten, a 13. kerületben. A tüzet a szomszédok vették észre. Azonnal hívták a tűzoltókat, akik rátörték a lakás ajtaját és megtalálták a férfi holttestét az ajtóban. Valószínűleg menekülni akart, de már nem jutott ki a füstben. Az első vizsgálatok szerint egy tűzhelyen felejtett étel okozta a tragédiát.

Nézd meg a videót itt!

ÁMOKFUTÓ CSEHORSZÁGBAN, HAT HALOTT

Brutális mészárlás Csehországban: ámokfutó lövöldözött ma (kedd) reggel egy ostravai kórházban. A férfi csendben, szó nélkül nyitott tüzet, kilenc embert talált el, közülük négyen azonnal életüket vesztették a golyózáporban, ketten később haltak bele sérüléseikbe. A lövöldöző után hajtóvadászatot indítottak, a férfi főbe lőtte magát. Megrázó riport következik.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
És ezeket olvastad már?