KÜLFÖLD

Egy kombi csomagtartójában erőszakolták meg a 14 éves lányt

A 43 éves migráns egy szórakozóhely előtt szólította le a lányt, majd vodkát és kokaint is adott neki. A 14 éves lány azt állítja, hogy ezt követően a csomagtartóban meg is erőszakolta a támadó. Az afrikai férfi szerint közös beleegyezéssel történt a közösülés.
  • Szerző: WM

Az eset még 2017 októberében történt Hamburgban, a gyanúsított bírósági tárgyalása azonban a hét elején vette kezdetét. Az ügyészség itt felidézte, hogy a 14 éves áldozat a barátnőihez ment át este, és azt ígérte szüleinek, hogy másnap délelőtt ér majd haza. Arról azonban nem szólt, hogy este egy közeli klubba mennek majd szórakozni. A migráns a szórakozóhely előtt szólította le a lányt, aki valamiért úgy döntött, hogy beül a 43 éves idegen autójába. A diáklányt a barátnője, a nővére és az édesanyja is hívta telefonon, de mindenkinek azt mondta, hogy jól van, így a rendőrséget senki sem értesítette. Az anyjának azt hazudta állítólag, hogy továbbra is a barátnőjénél van, ezt később azzal magyarázta a lány, hogy félelemből cselekedett így.

A férfi útközben megállt egy boltnál, és vodkát vett, amivel többször megkínálta áldozatát is, sőt még kokaint is adott neki.

A bíróságon azt mesélte a fiatal áldozat, hogy az elkövető azt mondta, ha hátra megy vele a csomagtartóhoz beszélgetni, akkor utána visszaviszi őt a barátnőjéhez. A lány nem tehetett mást, mint hogy hátrament, de ekkor a férfi elkezdte lehúzni a nadrágját, amit állítása szerint ő egyáltalán nem akart. A nemi erőszakot követően a férfi elaludt a kocsijában, a diák pedig sokkos állapotban elmenekült a helyszínről, és segítséget kért.

A rendőrök még a kocsiban alva találtak rá az elkövetőre. A férfi szervezetében is kimutatták az alkoholt és a kokaint, ami ennél is érdekesebb, hogy a vizsgálatok szerint a lány vérében az alkohol és a kokain mellett ecstasy és marihuána is volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?