Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
NAPI UFÓ

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.05.10.

„Csak bámult rám” – Háromméteres UFO zuhant le a család kertjében - Fotó

Amikor egy Las Vegas-i család azt mondta a rendőrségnek, hogy valami „nem emberi” dolgot láttak az udvarukban, nem hazudtak. Ám azt a szakértők sem tudják megfejteni pontosan, mi is volt azon az éjszakán a kertjükben.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Scott Roder, a Evidence Room Animation and Exhibits (Bizonyítékszoba Animáció és Kiállítások) munkatársa szakértelmét és mozgáskövető szoftverét használta fel, hogy elemezze a videót, amin egy állítólagos UFO 2023 áprilisában a Sin Cityben történt zuhanás látható. Most a szakértő azt mondta: meg van győződve arról, hogy két lény kúszott a család Las Vegas-i udvarán azon az éjszakán.

„Minden eredményünk hitelesnek bizonyult. Nincs szerkesztés. Ez egy eredeti videó” – jelentette ki a vizsgálat lezárulta után Scott Roder.

A bizarr segélyhívásban a család azt állította, hogy egy magas, vékony, zöldes színű idegen lényt látott, ami körülbelül 2,5-3 méter magas. Elmondták azt is a rendőröknek, hogy a „lény” egy targonca mögé bújt a hátsó kertjükben.

„A szemébe néztem, és a testem egyszerűen lefagyott, mintha lebénultam volna. Furcsa kinézetű arca volt, nagy lábakkal, nagy csillogó szemekkel és nagy szájjal. Hallottam a hangos, mély lélegzését, és a gyomra folyamatosan mozgott. Csak bámult rám, és másodpercekkel később el tudtam futni” – mesélte akkoriban a megdöbbent férfi a kertjében látottaktól.

A rendőrség komolyan vette a dolgát. A segélyhívásra reagáló járőrök kihallgatták a három tanút, és józannak és hitelesnek találták őket. Átkutatták a hátsó udvart, tárgyi bizonyítékokat kerestek - írja a Fox News. 

Többször is beszélgettünk a családdal az elmúlt négy hétben, és nem észleltük a csalás jelét. De mi történt valójában? Nem tudjuk” – mesélte a rejtélyes eset kapcsán az egyik érintett nyomozó.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek