KÜLFÖLD

Csodababák: Hármasikrek születtek a koronavírus-járvány közepén

Egy brit szerelmespár döbbenten fogadta a hírt: babájuk lesz, nem is egy, ráadásul a koronavírus-járvány idején jönnek majd a világra.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus kellős közepén jött világra a brit Bethany és Kay Singh három ikerbabája, Arjun és két nővére, Kiren és Kirit az angliai Royal Derby Kórházban. A picik koraszülötten, mindösszesen 31 hetesen jöttek a világra, mindhárman gyenge tüdővel, így a szülőszobáról egyenesen a lélegeztetőgépre kerültek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Pixabay)
Fotó: Pixabay

Míg a gyerekek születésüktől kezdve küzdöttek az életükért, a szülők napokig nem is láthatták a kicsiket: a koronavírus-veszély miatt ugyanis teljesen elkülönítették őket, szétválasztva a családot. Végül az ikrek állapota stabilizálódott, ám a fertőzésveszély miatt az anyuka és az apuka továbbra sem adhatott nekik puszit, és teljes védőfelszerelésben engedték csak őket haza. A gyerekek mára szerencsére gép nélkül is képesek lélegezni, és jó egészségnek örvendenek. Végre egyesülhetett a család: örömmel veszik karjaikba és vigyáznak a szülők a három babára, immár a saját otthonukban.

„Igazi csodababák! Már az is hatalmas dolog volt, hogy életben maradtak, nemhogy a koronavírus-járvány kellős közepén!” – mondta az édesapjuk a The Sunnak. „Szívszorító érzés volt, hogy születésük után egyből elvitték őket, még Bethany se foghatta a kezébe a gyerekeket. Nagyon nehéz volt ezt megélni, nehéz hetek vannak a hátunk mögött, de tudtuk, hogy az egészségük a legfontosabb. Most már teljesen jól vannak, szépen fejlődnek.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?