KÜLFÖLD

Brutális kínokat élt át a 2 éves kisfiú: a gyerekgyilkosságot egyszerű balesetnek állították be a szülők

Szörnyű, amit a kisfiúnak át kellett élnie.
  • Szerző: Ripost

SMS-ben tudta meg párjától Brittnay Juanita, hogy kétéves kisfia Christopher Leader otthon meghalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123RF

„Gyere haza azonnal! Vészhelyzet van, Chris nem lélegzik„ – írta a férfi barátnőjének, aki éjszakai árufeltöltőként dolgozott egy közeli szupermarketben Utah államban. A gyerek mostohaapja hozzátette: ha bárki kérdezné, a sérüléseket a fiú autóbalesetben szerezte. Christ sikerült újraéleszteni és azonnal a kórházba is vitték, ám ott elhunyt. A gyerek homlokán, karján, fülén, szemén, száján és hasán is kék-zöld foltok voltak. Az anya és a férfi ugyanazt mondta erre a rendőrségnek: terepjáróval kirándultak, és felborultak vele. Mivel nem voltak fájdalmai a gyereknek, ezért nem vitték orvoshoz se.

Mindez két éve történt, s most kiderült: az állítólagos autóbaleset napján az anya dolgozott, így nem lehetett ott a balesetkor, ráadásul a kisfiúról a halála előtti napon készült egy fotó: azon még nem voltak meg a sérülései.

Kiderült, hogy a férfi korábban már agresszívan és bántalmazóan viselkedett egy rokonával, azóta pedig párját és annak gyermekét terrorizálta és verte. A nő nem mert szólni senkinek, mert félt a bosszútól. Mint állítja, a férfi mondja meg neki, mit kell csinálnia.

A férfit és a nőt letartóztatták gyermekgyilkosság, gyermekbántalmazás, és a hatóságok félrevezetése miatt. A bíróság minden vádpontban bűnösnek találta a őket, ám ítélet még nem született – írja a Bors.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?