RIPOSTER

Karácsony helyettese 1 milliót mutogat a Facebookon. Ennyi a napi parkolási veszteség…

A közösségi oldalak legsötétebb szokásainak megfelelve, provokáló módon 1 millió forint készpénzt mutogat, „ráz” a gyanútlan felhasználók képébe Karácsony Gergely DK-s, Gyurcsányék által Zugló nyakára erőltetett polgármester-helyettese Horváth Zsolt. Derítette ki a Bors. Éppen annyit, amennyi – a többször megerősített információk szerint – a zuglói parkolásból naponta(!) hiányzó összeg.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Az üzenet egyértelmű: „1 milla nálunk landolt!” A képen mellette ülők, információink szerint, „nagy titkok” tudói.

Horváth Zsolt, és ezt csak kevesen tudják, Gyurcsány Ferenc titkosszolgálati tisztjéből lett Karácsony helyettese. Gyurcsány személyesen, illetve alvezére, Varjú László révén ültette a bólogató Karácsony nyakába, nem nehéz kitalálni, hogy miért.

Horváth Zsolt még a rossz hírű Galambos Lajos-féle időkben lett mezei rendőrből nagyon rövid idő alatt a titkosszolgálat tisztje, méghozzá „kiemelt műveleti területen, operatív beosztásban”. Vagyis a lehallgatások, titkos kutatások és megfigyelések tartoztak hozzá. Akár a parkolási biznisz kényes ügyeit is rá lehet bízni…

Horváth Zsolt Karácsony nyakába ültetésétől még a 444 újságírói is a hajukat kezdték tépni. Ez még a Soros-blog embereinek is sok volt.

Gyurcsány szokása szerint mindenen átgázolva kényszerítette ki a tutyi-mutyi Karácsonynál az átvedlett ügynök kinevezését, az sem számított, hogy Magyarországon példátlan módon – New Yorkban sincs ennyi – már négy(!) alpolgármester is lett Zuglóban, havi 900 ezres fizetésekért. Gyurcsány embere persze kamufeladatokat kapott, például a zuglói kultúra(!) felügyeletét és a helyi(!) turizmus fellendítését.

Ezek mellett igazán juthat ideje a parkolás zavaros ügyei körülötti kavarásra is. Hogy aztán megrázhassa a napi 1 millát a Facebookon…

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?