HARCÉL

Maffiamódszerrel támadják a zuglói fideszes jelöltet

Megfenyegették, hogy “el lesz intézve” a Fidesz XIV. kerületi önkormányzati képviselő-jelöltje, Borbély Ádám. A fiatal politikus közösségi oldalán számolt be az incidensről, ahol arról is ír: megtette a feljelentést és nem fél azoktól, akik meghátrálásra akarják kényszeríteni őt – írja a Pesti Srácok.
  • Szerző: Ripost

Információik szerint Borbély Ádámot ismeretlenek azzal fenyegették meg, hogy “el lesz intézve”, ha olyan dolgokba szól bele, “amibe nem kellene”. A fideszes politikus azonban annak ellenére is eltökélten folytatja a választási küzdelmet, hogy nem csupán veréssel fenyegették meg, hanem letépték plakátjaikat, levágták a kerületben kihelyezett molinóikat.

Borbély Ádám a közösségi oldalán írta meg, hogy megtette a szükséges intézkedéseket a rendőrségen, miután ismeretlen számról érkező fenyegető hangvételű hívást kapott. A fiatal politikus egyébként a Fidelitas budapesti elnöke, aki nem rejti véka alá véleményét Zugló polgármesteréről sem. Véleménye szerint Karácsony Gergely Zuglóban nap mint nap bizonyítja alkalmatlanságát. Szavai szerint “öt év alatt leamortizálta a kerületet, a pénzek kezeléséhez nem ért (…), sorra érik a parkolási botrányok.”

A “Budapest nem cirkusz!” címmel indított kampány sajtótájékoztatóján Borbély hozzátette, hogy:

„De mit is várunk egy olyan alkalmatlan polgármestertől, aki Észak-Pesten keresi Csepelt, aki Törökország fővárosát Isztambulban keresi, és aki ellentmondásba keveredik saját aláírásával is”.

A véleményét nyíltan vállaló Borbély már régóta vörös posztó a zuglói ellenzék szemében, akiknek nyilván nem érdekük, hogy Karácsony viselt dolgairól lehulljon a lepel, Borbély pedig folyamatosan szembesíti a kerületben folyó visszásságokkal a polgármestert és tárja nyilvánosság elé azokat.

 

És ezeket olvastad már?