KÜLFÖLD

Szívfacsaróan sírt a kislány, másfél kilométerre sodródott a parttól a úszógumijával

Egyéves kislányt mentettek ki a tengerből, miután úszógumijával közel egy mérföldet sodródott Tunézia partjainál. Az esetről videó is készült. Mutatjuk.
  • Szerző: Ripost

Egy egyéves kislányt mentettek ki a tengerből Tunézia partjainál, miután úszógumijával közel egy mérföldet sodródott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay.com

Az eset szombat délután történt a Tunézia északkeleti partvidékén, Kelibia egyik strandján – olvasható a Daily Mail oldalán.

A történtekről videó is készült, amelyet egy jet-skiből rögzítettek. A felvételen jól látható a mentés minden pillanata. Miután a polgári védelem csapatát kihívták, hogy megmentsék az egyéves kislányt, aki egy felfújható úszógumiban ült, egy vízimentő kihúzta a járműhöz, majd átadta a megrémült kislányt a jet-ski vezetőjének.

A kislány a megpróbáltatások ellenére jól van, épségben megúszta az esetet.

A videóért kattints IDE!

A szülők figyelmetlensége okozta a bajt

A hatóságok úgy gondolják, hogy a szülők figyelmetlensége miatt történhetett meg a baj. A szakemberek szerint egészen rövid idő is elég ahhoz, hogy az úszógumis kislány nagyon messze sodródjon a parttól – közölte a helyi sajtó. A gyermeket valószínűleg az erős szél sodorta ki a nyílt vízre, ezért arra kérik a szülőket, legyenek nagyon éberek és egy perce se tévesszék szem elől a vízben játszó gyermeküket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?