Orbán Balázs Magyar Péternek: A futtatóid döntenek rólad!

POLITIK
Létrehozva: 2017.01.10.

Lebukott: A korrupciót támadó magyar politikus sokmilliós családi mutyija

A korrupcióellenes szónoklatairól elhíresült LMP-politikus, Hadházy Ákos családja a Tolna megyei óriási földmutyi fõszereplõje! Megint bebizonyosodott, hogy az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég...


Felháborodtak a gazdák Tolna megyében, mert szerintük báró Georg Twickel német származású üzletember az új földtörvényt kijátszva, strómanokon keresztül szerez meg sok ezer(!) hektár, sok-sok száz millió forint értékű földet. Ebben legnagyobb segítsége a Hadházy klán, az LMP-politikus Hadházy Ákos családja.

Vagyis a korrupcióellenes harc egyik leghangosabb szereplője, Hadházy Ákos, az LMP politikusa álszent módon veri félre a harangokat. Elsősorban a figyelmet akarja elterelni saját családja korrupt ügyeiről!

Mindeközben a Hadházy klán,  édesapja vezényletével, nagyüzemben segédkezik földek lenyúlásában, a törvények kijátszásában, méghozzá egy német milliárdos érdekében.

Báró Freiherr von Twickel szolgálatában

A politikus édesapja, dr. Hadházy Árpád  a regényes nevű milliárdos báró Freiherr von Twickel Georg Albert német üzletember és földbáró jobbkeze, cégei vezető tisztségviselője, aki mindenben segíti több ezer hektár föld korrupt, törvényszegő lenyúlását. Igen, már több ezer hektárra, Tolna megye jelentős részére  szemet vetettek...

Így működik a Hadházy klán

Hadházy Árpád a földéhes német báró legfontosabb cégeiben ügyvezető vagy igazgatótanácsi tag, ő és a családi klán intézi a lehető legtöbb piszkos ügyet.

Már 160 esetben zajlik rendőrségi nyomozás a korrupt, törvényszegő földkijátszások miatt!

Azért is nagy szüksége van a bárónak a Hadházy klán közreműködésére a csalások kivitelezésében, mert idősebb Hadházy megszerezte magának a Tolna megyei Agrárkamara elnöki posztját is! A kétes szerződések jóváhagyást pedig éppen a Hadházy vezette megyei agrárkamara látja el, vagyis a kör bezárul! Ha bárki felhívja a figyelmet a törvényszegő földkijátszásokra, kamarai elnökként Hadházy ”rendbe teszi” az ügyet.

Traktorosok, alkalmazottak a strómanok

A  Hadházyak hatalmas, kiterjedt mutyisorozata egész Tolna megyét lázban tartja, sokaknak ökölbe szorul a keze, amikor Hadházy Ákos álszent, figyelemelterelő korrupcióellenes tevékenységéről hall!

 Mindeközben a rendőrség tehát már 160 rendbeli okirathamisítás miatt nyomoz, Hadházyék és a német báró trükkjei miatt.

A módszer egyszerű: a báró mezőgazdasági részvénytársaságának alkalmazottjai, kiszolgáltatott munkások, traktorosok a strómanok.

Az ő nevükre szerzik meg földeket, amiket aztán Hadházyék hamis kölcsönszerződések vagy kamu életjáradéki szerződések révén juttatnak a báró és családtagjai kezére!

Például a cég egyik traktorosából papíron helyben lakó őstermelőt „csinálnak”. Õ gyorsan – persze Hadházyék, illetve a báró pénzén megszerzi a földet, amit aztán egy színlelt kölcsönszerződés fedezeteként tovább passzol annak, akit Hadházyék a szerződésbe beleíratnak, mondjuk a német báró egyik gyermekének. Ha bárki belekötne a szerződésbe, idősebb Hadházy megyei agrárkamarai elnökként máris ráüti a szerződésre a jóváhagyó pecsétet…

A nagyszabású csalássorozat, százhatvan rendbeli közokirat-hamisítás miatt máris vádat emelt a Szekszárdi Járási és Nyomozó Ügyészség… Több tízezer hektár föld kijátszása a tét, nem véletlenül olyan aktív a figyelemelterelésben az LMP-s politikus!

Benne van a kedves Hadházy mama is...

 A  nagy földszerző akciók részese Hadházy édesanyja is, aki a család már meglévő több mint 14 hektárja mellé legutóbb Sárpilisen és Várdombon újabb, több mint 150 hektárra vetett szemet egy 30 milliós licit keretében.

A kisemmizett helybéliek biztosak abban, hogy az ifjabb Hadházy azért „menekült” a korrupcióellenes szólamok mögé, hogy saját családja immár büntetőjogi következményekkel fenyegető, a magyar termőföldet egy német báró kezére játszó,  nagyüzemben folytatott tevékenységéről elterelje a figyelmet. Vagyis megint az kiabál, akinek a háza ég…

A TV2 megkérdezte Hadházy Ákost is, hogy indít-e korrupciós vizsgálatot a családi ügyben is, de  nem kaptak választ...

 

  

origo.hu

Macron teljesen váratlan lépésén a NATO is megdöbbent

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

borsonline.hu

Magára haragította a közönséget, balul sült el az énekesnő fellépése

vg.hu

Iráni elnök: beazonosították a lezuhant helikopter pontos helyszínét – minden egységet odarendeltek

ripost.hu

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi

hirtv.hu

Ezt mondta a merénylő Robert Ficónak, mielőtt meghíúzta a ravaszt + videó

ripost.hu

Rettentően nehéz IQ-teszt, ami a személyiségedre is magyarázatot ad

mindmegette.hu

Ezt a fűszert keverd a fasírtba és olyan finom lesz, mint még soha

ripost.hu

Felkavarják az állóvizet az égiek, 3 csillagjegy élete rögvest új irányt vesz!

ripost.hu

Ekkorra időzítsd a nyári szabid! Mutatjuk a kánikulai időszakokat

ripost.hu

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

ripost.hu

Szoboszlai szomorú bejelentést tett, rajongók ezrei zokognak most

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-