Idézd fel a nyár buja ízeit egy rusztikus sült paradicsomlevessel! Csak tedd tepsibe a felkockázott zöldségeket és irány a sütő! Hamarosan fantasztikus ízélményben lesz részed!
Isteni ez az őszi paradicsomleves! Visszarepít a nyárba az ízvilága. Tepsiben sülnek a zöldségek, így fantasztikus lesz a leves. Kihagyhatatlan, készítsd el te is a hétvégére. Mutatjuk a receptet.
Egy tepsibe tedd bele a felszeletelt zöldségeket, a fokhagymát pucold meg, és egy fóliába becsomagolva tedd szintén a zöldségek közé.
A fűszernövények is mehetnek a tetejére: bazsalikom, oregánó, bors, chili, kakukkfű. Sózd meg, locsold be olívaolajjal, keverd össze az egészet.
Mehet be a sütőbe 180 C fokon. Nagyjából 45 percig süsd, amíg a teteje szépen megpirul, és összefonnyadnak a zöldségek.
Amikor készen van, tedd bele a zöldségeket egy lábosba, öntsd hozzá a kevés levét is, a fokhagymát nyomd bele, adj hozzá nagyjából 200 ml vizet. De ezt érezni fogod, hogy mennyi szükséges hozzá. Mehet bele a tejszínt is.
Majd botmixerrel pépesítsd az alapot.
A kenyereket kend meg vajjal, töltsd meg a reszelt sajttal és fokhagymakrémmel, majd süsd meg.
Frissen forrón tálalhatod is az őszi paradicsomlevest. Úgy lesz igazán kívánatos, ha egy kis bazsalikomlevelet és parmezánt teszel a tetejére. Pirítóssal isteni finom lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.