
Ez a palacsinta nagyon más: felismerni sem lehet, cserébe mennyei
Lepd meg a gyerekeket ezzel az isteni desszerttel! Ez a palacsinta mindent visz! Spagetti lett a nagy kedvencből, imádni fogja így is mindenki! Mutatjuk a receptet.
Isteni desszertet készíthetsz nagyon gyorsan, és bármikor, akár még reggelire is az asztalra teheted. A palacsinta spagetti egy olyan desszert, aminek mennyei az íze, és feldobja az étkezést és a hangulatot is. Nyáron a gyerekek egészen biztos, hogy imádni fogják. Érdemes meglepni őket. Gyümölccsel, és nutellával is szuper, de a fantáziádra van bízva, hogyan ízesíted. Íme a recept.

Palacsinta spagetti recept
Hozzávalók:
- 220 g finomliszt
- 50 g porcukor
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 csipet só
- 200 ml tej
- 1 db tojás
- 100 ml joghurt
- 2 ek vaj ( olvasztott )
- 100 g erdei gyümölcs vagy eper
- 100 ml juharszirup
- 40 dkg vanília fagylalt ( opcionális )
Így készítsd el:
- Keverd össze egy tálban a lisztet, a sütőport, a cukrot és a sót.
- Add hozzá a tejet, a tojást, az olvasztott vajat, a joghurtot, és lazán keverd össze.
- Tedd bele a tésztát egy adagolóflakonba vagy habzsákba.
- Melegítsd föl a palacsintasütőt vagy serpenyőt.
- Vékonyan nyomd bele a tésztát körkörösen, spirált formázva.
- Süsd 1-2 percig, majd csipesszel szedd ki, és halmozd a tányérra.
- Bogyós gyümölccsel vagy eperrel tálald, a tetejére mehet egy kis menta levél is. A végén szórj rá porcukrot, és csorgass rá juharszirupot. Természetesen egy kis fagyit is tehetsz a desszert tetejére.
Tipp: Nutellával is nagyon finom.
Jó étvágyat!







