
Ropogós bundás virsli a legfinomabb partifalat
Ha szeretnél mosolygós gyerekeket látni a gyerekzsúron, akkor ezt a finomságot készítsd el te is! Ropogós bundás virsli mindent visz! Igazi ínyenc partifalat. Mutatjuk a receptet.
Ha szeretnél egy különleges partifalatot készíteni a családnak vagy egy gyerekzsúrra, akkor ezt a receptet neked is ismerned kell! Ropogós bundás virsli mindent visz! Tuti leveszel mindenkit a lábáról, ha az asztalra teszed. Pár perc alatt el fog fogyni az egész, ez garantálva van. Lengyel Erika, a Mindmegette maestrója megmutatja a lenti videóban, hogyan készül a Corn Dog, melyet kortól függetlenül tuti mindenki imádni fog.

Bundás virsli recept
Hozzávalók:
- 8 db virsli
- 1/2 bögre kukoricaliszt
- 1/2 bögre liszt
- 2 ek cukor
- 2 tk sütőpor
- 1 késhegynyi só
- 1 db nagy tojás
- 1/2 bögre tej
- olaj
Így készítsd el:
- A virslikről itasd le a nedvességet. Felezd el őket, és mindegyikbe szúrj bele egy saslikpálcikát.
- A bundájához egy tálba öntsd bele a kukoricalisztet, és a búza lisztet, a cukrot, a sütőport, és a sót.
- A tojást törd fel és a tejbe keverd ki. Majd add hozzá a liszthez. Keverj belőle csomómentes masszát.
- Közben melegíts fel olajat egy lábasban, és amikor forró, a virsliket egyesével mártsd bele a tésztába és süsd meg őket.
- Pár perc alatt aranybarnára sülnek a bundás virslik.
- A gyerekek imádni fogják, tálalhatod ketchuppal és majonézzel is.
Jó étvágyat!







