tóth gabi
Máris érdemes tervezni, mi legyen az ünnepi menü, és nemcsak az ételeket, az italokat is. A birsalmalikőr íze mennyei, adhatod ajándékba, vagy koccinthattok vele; és ha most elkészíted, pont karácsonyra lesz tökéletes. Mutatjuk a receptet!
Kezd lecsengeni a birsalma szezonja, de még mindig lehet kapni ebből a különleges, egészséges gyümölcsből. Nemcsak lekvárt, sajtot vagy kompótot érdemes belőle készíteni, a birsalmalikőr is mennyei ízű, és tökéletes karácsonyi ajándék lehet. Nem kell hozzá túl sok minden, pár szem birsalma, valami jóféle pálinka, fűszerek, és idő. Ahhoz, hogy tökéletes legyen a likőr, jó, ha pár hetet érik, ezért érdemes most elkészíteni, pont az ünnepekre lesz készen. Összeállítani pedig csak fél óra az egészet. Mutatjuk, hogyan készítsd el!
Hozzávalók:
Elkészítés: