Létrehozva: 2024.10.14. 17:36
Módosítva: 2024.10.14. 17:36

Újra lehet kapni ezt a különlegességet a Lidl-ben, fantasztikus tortát süthetsz vele

Amikor nyáron megjelent az üzletek polcain, óriási sikert aratott; pillanatok alatt el is fogyott. Most azonban visszatért az üzletbe a pisztáciakrém.

Nyáron nagyot ment a Lidl saját márkás pisztáciakréme, ami a készlet erejéig volt kapható, de villámgyorsan elfogyott. A vele készült receptek felkerültek TikTokra is, így a pisztáciás finomságok pillanatok alatt népszerűek lettek – és vele együtt az Italiamo márkanév alatt árusított finomság is – írja a mindmegette.hu.

Budapest,,Hungary,-,October,04,,2020:,Shopping,People,In,Face
Nyáron nagyon népszerű volt a készlet erejéig kapható pisztáciakrém / Fotó: Raketir / Shutterstock (Illusztráció)

Nem állandó termék

Sietniük kell azoknak, akik pisztáciás süteményt, tortát szeretnének sütni, mert nyáron, aki későn kapcsolt, már csak a hűlt helyét találhatta a polcokon. Október elejétől azonban újra kapható a Lidl-ben; a 190 grammos kiszerelésű pisztáciakrém ismét 1199 forint, csakúgy, mint nyáron.

Te is elkészítheted a TikTok-sztár tortát

Most a dubai torta nagyot megy TikTokon, egyre többen töltenek fel videót az elkészítéséről. Ezt a finomságot te is elkészítheted, nem bonyolult, bár tény, hogy egyáltalán nem diétás – de az íze mennyei. Ebben a videóban megnézheted, hogyan készül:

A lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt

Ha szeretsz sütögetni, és a pisztáciát sem veted meg, akkor a Lidl pisztáciakrémjét rengeteg recepthez felhasználhatod: készülhet belőle tiramisu, töltelék kevert tésztás sütihez vagy piskótához, vagy leveles tésztához, de akár a zabpelyhedre is tehetsz egy kanállal belőle.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek