RETRO RÁDIÓ

Megújult a rántott csirkeszárny, ilyen egyszerű lett a panír

Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2024. 08. 04. 11:25

Hihetetlen ez a trükk, és kedvenc rántott csirkeszárnyad tökéletes panírt kap. Az egész család imádni fogja így! Mutatjuk a titkot.

A rántott csirkeszárny nem hiányozhat egyetlen család asztaláról sem: szinte mindenki szereti, mégis érthető, ha még különlegesebbé szeretnénk tenni. A legfinomabb csirkeszárny-variáció ma már nem titok, nem is nagy ördöngösség elkészíteni! Ráadásul hihetetlenül egyszerű részleten múlik, mutatjuk milyen a legszuperebb panír!

Crispy,Fried,Chicken,Wings,Topped,With,Spring,Onion,And,Tomato
Fotó: Goiipic / .shutterstock

Hozzávalók:

  • csirkeszárny
  • bors
  • (pirospaprika, ha szereted)
  • liszt
  • olaj a sütéshez

Így készítsd el:

  1. Tisztítsd meg a csirkeszárnyakat, mosd meg. Sózd, borsozd és lisztben forgasd meg jó alaposan.
  2. Bő olajban süsd meg!

Jó étvágyat!

Te tudtad?

Nagyon nem mindegy, miből készíted a rántott szárnyat vagy csirkecombot: lehet, hogy elsőre gusztusosnak és frissnek tűnik a húsos pultban a csirke, de van néhány árulkodó jel, amiből kiderül, hogy bizony, napok óta ott áll a hús a pultban. Az egyik ilyen az, ha ráncos a csirke bőre: ennek ugyanis a hússal egyetemben feszesnek kell lennie. A jóféle csirke színe fehér vagy halvány rózsaszín, a szabad tartásban nevelté sárga; bár utóbbit színezékekkel is elő tudják idézni.

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.