tóth gabi
Hihetetlen ez a trükk, és kedvenc rántott csirkeszárnyad tökéletes panírt kap. Az egész család imádni fogja így! Mutatjuk a titkot.
A rántott csirkeszárny nem hiányozhat egyetlen család asztaláról sem: szinte mindenki szereti, mégis érthető, ha még különlegesebbé szeretnénk tenni. A legfinomabb csirkeszárny-variáció ma már nem titok, nem is nagy ördöngösség elkészíteni! Ráadásul hihetetlenül egyszerű részleten múlik, mutatjuk milyen a legszuperebb panír!
Jó étvágyat!
Te tudtad?
Nagyon nem mindegy, miből készíted a rántott szárnyat vagy csirkecombot: lehet, hogy elsőre gusztusosnak és frissnek tűnik a húsos pultban a csirke, de van néhány árulkodó jel, amiből kiderül, hogy bizony, napok óta ott áll a hús a pultban. Az egyik ilyen az, ha ráncos a csirke bőre: ennek ugyanis a hússal egyetemben feszesnek kell lennie. A jóféle csirke színe fehér vagy halvány rózsaszín, a szabad tartásban nevelté sárga; bár utóbbit színezékekkel is elő tudják idézni.