FAZÉK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.04.

Megújult a rántott csirkeszárny, ilyen egyszerű lett a panír

Hihetetlen ez a trükk, és kedvenc rántott csirkeszárnyad tökéletes panírt kap. Az egész család imádni fogja így! Mutatjuk a titkot.

A rántott csirkeszárny nem hiányozhat egyetlen család asztaláról sem: szinte mindenki szereti, mégis érthető, ha még különlegesebbé szeretnénk tenni. A legfinomabb csirkeszárny-variáció ma már nem titok, nem is nagy ördöngösség elkészíteni! Ráadásul hihetetlenül egyszerű részleten múlik, mutatjuk milyen a legszuperebb panír!

Crispy,Fried,Chicken,Wings,Topped,With,Spring,Onion,And,Tomato
Fotó: Goiipic / .shutterstock

Hozzávalók:

  • csirkeszárny
  • bors
  • (pirospaprika, ha szereted)
  • liszt
  • olaj a sütéshez

Így készítsd el:

  1. Tisztítsd meg a csirkeszárnyakat, mosd meg. Sózd, borsozd és lisztben forgasd meg jó alaposan.
  2. Bő olajban süsd meg!

Jó étvágyat!

Te tudtad?

Nagyon nem mindegy, miből készíted a rántott szárnyat vagy csirkecombot: lehet, hogy elsőre gusztusosnak és frissnek tűnik a húsos pultban a csirke, de van néhány árulkodó jel, amiből kiderül, hogy bizony, napok óta ott áll a hús a pultban. Az egyik ilyen az, ha ráncos a csirke bőre: ennek ugyanis a hússal egyetemben feszesnek kell lennie. A jóféle csirke színe fehér vagy halvány rózsaszín, a szabad tartásban nevelté sárga; bár utóbbit színezékekkel is elő tudják idézni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek