
Így készül a házi ecetes torma, húsvéti sonkád méltó párja lesz
Idén húsvétkor ne hagyd ki ezt a fantasztikus gasztronómiai élményt. A sonka mellé a házi torma dukál!
A sonka mellől nem hiányozhat a torma a húsvéti ünnepek alatt. Mégpedig a házi torma, mert annak párja nincs! Sokan úgy vannak vele, hogy inkább megveszik a boltit, így nem kell bajlódni vele... A torma reszelése ugyanis nem csak nehéz, de könnyfakasztó is. Legalábbis eddig az volt. Ellenben, ha van otthon zödségaprítód, akkor hidd el, a házi torma torma is pillanatok alatt, fájdalommentesen elkészül. Ezúttal add meg a módját a tormának, hogy igazi gasztronómiai élményt nyújtson. A házi sonka mellé fejedelmi lesz. Szerezz valódi ízélményt a családnak és a vendégeknek is! Mutatjuk a szuper receptet!

Hozzávalók:
- 1 db torma
- 1/2 dl ecet, vagy 1 citrom leve
- 2 teáskanál cukor
- 2 teáskanál só
- 1 bögre víz
Így készítsd:

- Először készítsd el az ecetes levet.
- Gyors mozdulatokkal pucold meg a tormát, vágd kisebb darabokra, majd tedd az aprító mixerbe.
- Addig daráld, amíg a kívánt finomságot eléred.
- A finomra aprított tormát keverd össze az ecetes lével, majd zárható üvegben tárold a hűtőben.
Nagyanyáink idejében a tormareszelés hosszú és gyötrelmes folyamat volt, ma már percek alatt sírás nélkül végzel vele!
Jó étvágyat!







