tóth gabi
Ha szeretnél valami igazán különlegeset tenni az asztalra, készítsd úgy a rántott húst, ahogy az olaszok! Nincs szükség rengeteg olajra. Mutatjuk a receptet!
Tény, hogy a rántott hús megunhatatlan, de nem árt néha feldobni egy kicsit. Ezzel az olasz rántott hús recepttel gyorsan, egyszerűen készíthetsz egy felejthetetlen ebédet. Parmezános csirkemellnek is szokták nevezni, hiszen a hús nemcsak bundát kap, de rengeteg sajt és paradicsomszósz is jár hozzá (utóbbit az üzletekben tudsz venni, vagy magad is elkészítheted némi sűrített paradicsom, oregánó, bazsalikom és zsálya felhasználásával). Ráadásul nem nagy mennnyiségű olajban, hanem tepsiben sül ez a fajta rántott hús, így sokkal egészségesebb, és kevésbé macerás elkészíteni. A bundába nem kerül liszt, csak tojásba és zsemlemorzsába kell forgatni a húsokat, majd megsütni a paradicsompüré és a sajtok társaságában, így egy fejedelmi egytálétel lesz a végeredmény. Lássuk a receptet!
Olasz rántott hús
Hozzávalók:
Elkészítés: