tóth gabi
Mindenki el szokta készíteni, és ahány ház, annyi változat létezik. De van egy apró praktika, amitől sokkal finomabb lesz, és mindenki a receptet fogja követelni tőled, ha így főzöd...
Ha szeretitek a krumplifőzeléket, akkor ezt a trükköt ismerned kell! Nem kell hozzá extra fűszer, a recepten se kell változtatnod, mindössze a rántást kell egy kicsit feldobnod – és az ízek magukért beszélnek majd!
Csodát tesz a reszelt hagyma
Az igazán finom krumplifőzelék titka, hogy a rántásba teszel egy kevés reszelt hagymát; különleges ízvilágot kölcsönöz majd az ételnek.
Add hozzá a krumpli főzőlevét is
A másik trükk a rántással, hogy nem vízzel, hanem a krumpli főzővízével öntöd fel; így isteni finom lesz a végeredmény.
Tökéletes krumplifőzelék receptje
Hozzávalók
Elkészítés: