tóth gabi
Ahány ház, annyi szokás, de egy dologban mindenki egyetért: a halászlé az ünnepi asztal egyik főszereplője. Lássuk, mitől lesz olyan, amilyennek lennie kell!
Legyen szó akár a szegedi, akár a bajai halászléről, az fix, hogy mindenki szerint úgy a legfinomabb, ahogy a nagyi készítette. A tökéletes halászlé receptje mögött évtizedes tudás bújik meg, aminek hála ez az étel az ünnep fénypontja lesz. Ha még soha nem készítettél, akkor sem kell tartanod tőle. Bár igényel némi időráfordítást és gondos figyelmet, kezdők is bátran elkészíthetik. A mindmegette.hu-nak Bözsi mama árulta el a legfinomabb halászlé receptjét; lássuk!
Tökéletes halászlé receptje
Hozzávalók:
Elkészítés:
Segít egy trükk, ha kevés az időd
Ha nagyon szűk az időkereted a főzésre, és nincs időd passzírozni a levest, akkor apró halak helyett használhatsz halászlésűrítményt is: főzd meg benne a kockákra vágott krumplikat, majd ezt a levest törd át.