
Bundás kenyér a családnak: imádni fogod ezt a trükköt
Ezzel az egyszerű trükkel nem lesz olajos a bundás kenyér, de így is istenien finom lesz. Mutatjuk a receptet.
Készítsd el a kedvenc bundás kenyered egy kicsit másképpen a szokásostól. Ha nem szeretnéd, hogy a kész busdákenyered tocsogjon az olajtól, akkor ez a trükk neked való. Mutatjuk a receptet!

Hozzávalók:
- 4 db tojás
- 0,5 dl tej
- kenyérszeletek
- só
- pici olaj a sütéshez
Így készítsd el:
- Verd fel a tojásokat a szokásos módon egy tányérban vagy tálban. Add hozzá a tejet, és sózd meg. Majd a kenyereket forgasd meg benne.
- Egy tepsibe tegyél sütőpapírt és kevés olajjal kend meg, majd helyezd bele a kenyereket.
- 180 C fokos előmelegített sütőben süsd meg pirosra a bundás kenyeret.
TIPP:
Nagyobb tepsiben is készítheted, sokkal több kenyérszelettel. Így néhány perc leforgása alatt egy egész csapatot tudsz megetetni! A kenyérkék tetejére szórhatsz sajtot is, szépen összepirul a tojással. Extra ropogós lesz, extra ízvilággal!
Jó étvágyat!







