RETRO RÁDIÓ

Rántott hús bográcsban, nagyot dobott ötletével a magyar híresség

Létrehozva2023. 05. 11. 11:00

Az biztos, hogy nem szokványos módja az elkészítésnek; de a végeredmény magáért beszél. A szokatlan módszert érdemes neked is kipróbálni, hiszen a rántott húsra is igaz, hogy bográcsban sokkal finomabb!

Eljött a kerti sütögetések, bográcsozás ideje, nincs is finomabb, mint a szabad tűzön készült ételek! Zsidró Tamás mesterfodrász nem akárhogy készítette kinti konyhájában a rántott húst a családnak: egyszerűen kisütötte a szeleteket bográcsban. A végeredmény pedig igencsak ínycsiklandóra sikeredett.

Breaded,Fried,Pork,Chop,With,Lemon,And,Fresh,Vegetables,On
Bebizonyosodott, hogy bográcsban is elkészíthető! (Képünk illusztráció). Fotó: Jacek Chabraszewski / Shutterstock

Bizony, bográcsban is készülhet a rántott hús, és nem lehet rá panasz. A mesterfodrász Instagram oldalán mutatta meg a nem hétköznapi sütési módot. Csak hevítsd fel az olajat a bográcsban, majd jöhetnek a panírozott húsok! Kívül ropogós, belül zaftos lesz a rántott hús.

Zsidró Tamás elmondta lapunknak, hogy a bográcsban készült rántott hús ötletgazdája a párja volt, és annyira bejött a családnak, hogy azóta rendszeresen elkészítik – a panírozást a mesterfodrász vállalta magára. Érdemes kipróbálni otthon is!

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.