tóth gabi
Az biztos, hogy nem szokványos módja az elkészítésnek; de a végeredmény magáért beszél. A szokatlan módszert érdemes neked is kipróbálni, hiszen a rántott húsra is igaz, hogy bográcsban sokkal finomabb!
Eljött a kerti sütögetések, bográcsozás ideje, nincs is finomabb, mint a szabad tűzön készült ételek! Zsidró Tamás mesterfodrász nem akárhogy készítette kinti konyhájában a rántott húst a családnak: egyszerűen kisütötte a szeleteket bográcsban. A végeredmény pedig igencsak ínycsiklandóra sikeredett.
Bizony, bográcsban is készülhet a rántott hús, és nem lehet rá panasz. A mesterfodrász Instagram oldalán mutatta meg a nem hétköznapi sütési módot. Csak hevítsd fel az olajat a bográcsban, majd jöhetnek a panírozott húsok! Kívül ropogós, belül zaftos lesz a rántott hús.
Zsidró Tamás elmondta lapunknak, hogy a bográcsban készült rántott hús ötletgazdája a párja volt, és annyira bejött a családnak, hogy azóta rendszeresen elkészítik – a panírozást a mesterfodrász vállalta magára. Érdemes kipróbálni otthon is!