tóth gabi
A legjobb köret rántott húsokhoz, zöldségekhez és sültekhez. Mindenkinek van jól bevált krumplipüré receptje, de van egy apró hozzávaló, amitől még istenibb lesz az íze!
Elképzelhetetlen nélküle a vasárnapi ebéd, és gyorsan, könnyen elkészíthető. Nem véletlen, hogy a krumplipüré a magyarok egyik kedvenc körete, amit nem lehet megunni. A jó minőségű krumplitól lesz igazán finom, amit érdemes héjában megfőzni, hiszen így sokkal teltebbek lesznek az ízek – és azt is mindenki tudja, hogy géppel keverve nem az igazi a krumplipüré, a legjobb, ha a jó öreg krumplinyomót használod. A tej és a vaj elengedhetetlen hozzávalója, de sokkal gazdagabb lesz az íze, ha megbolondítod egy csipet szerecsendióval is!
Krumplipüré recept
Hozzávalók:
Elkészítés: