tóth gabi
Mennyei lesz ettől a hozzávalótól ez az ünnepi étel. Az isteni töltött káposzta titka nem más, mint egy kevés lángolt kolbász; de nem mindegy, hogyan kerül a fazékba. Mutatjuk a receptet!
Szinte nincs is család, ahol ne kerülne az asztalra ez a hagyományos ünnepi étel. Az isteni töltött káposzta egyik titka, hogy hibátlan legyen a savanyú káposzta, de ha a töltelékbe kerül egy kevés lángolt kolbász, akkor mindenki megnyalja utána a tíz ujját. Nem árt, ha emellett kerül a fazékba egy kevés füstölt hús is; így az ízek sokkal intenzívebbek lesznek. Mutatjuk az isteni töltött káposzta receptjét!
Hozzávalók:
Elkészítés:
TIPP: A töltött káposztát érdemes szálas savanyúkáposztával felturbózni. A fazékban alulra és fölülre is teríts el egy-egy réteget. Így sokkal nagyobb lesz a kész töltött káposzta mennyisége!