tóth gabi
Az ősz igazi sztárja a sütőtök, hiszen lehetetlen ellenállni neki, ahogy frissen sütve, illatosan és édesen kikerül a sütőből. Ezért nehezen elképzelhető, hogy maradna belőle; de ha mégis előfordul, készíts belőle pikáns, különleges reggeli finomságot!
Sokszor komoly fejtörést tud okozni, mi kerüljön a kenyérre a reggelinél a vajon, szalámin kívül; de szerencsére rengeteg zöldségből lehet szendvicskrémet készíteni. Bár elsőre bizonyára furcsának tűnik az ötlet, hogy a megmaradt sült tök ilyen formában végezze, az végeredmény egyszerre sós, édes, különleges kennivaló lesz, amit nemcsak szendvicskrémként, de mártogatósként is felhasználhatsz. Ráadásul ez a reggeli kiadós, laktató és olcsó is. Mutatunk egy egyszerű receptet arra az esetre, ha megmaradt néhány szelet sült tök!
Sütőtökös szendvicskrém recept
Hozzávalók:
Elkészítés: