tóth gabi
Ki ne ismerné a lecsó receptjét? Mégis ahány ház, annyi szokás. Na de melyik kolbásztól lesz igazán tökéletes? Ennek jártunk egy kicsit utána.
A lecsó a magyarok egyik alapétele, használd ki, és készíts sokat, amíg a paprikát és a paradicsomot frissen megveheted. Ősz elején is fantasztikus lehet ez az étel. Jöhet reggel, délben és este! Mindenkinek megvan a saját receptje, de azért néha nem árt egy kis ízutazás! Milyen kolbász kerüljön a lecsóba? Ez egy jó kérdés. Mi lehet a legjobb kolbászos lecsó titka?
A tökéletes lecsó készítője tisztában van azzal, hogy a lecsóban a paprika és a paradicsom ideális aránya 2:1. A tökéletes lecsónak tunkolnivaló szaftja van a rengeteg hagymától, a finom kisült kolbászzsírtól! Ehhez választhatsz bátran friss fehér kenyeret! Tehetsz az ételbe lecsókolbászt, füstöltet, de még a virsli is mehet bele, a gyerekeknek sokszor az a kedvence! Ha diétázol, akkor is megvan a lecsó megfelelő változata, de most attól térjünk el. Az egy másik recept. Maradjunk a kolbászos változatnál, íme a kedvenc recept!
Jó étvágyat!