Ők azok: bemutatjuk Magyar Péter agyhalottnak nevezett EP-képviselőit

INSIDER
Létrehozva: 2015.10.14.

Vége a szalonna-mizériának! Mutatjuk a megoldást!

Imádod a ropogósra sült szalonnát, de utálod a macerát vele? Íme, egy ötlet, mely megoldja a problémát! Nem spriccel többé a zsír, tiszta marad a tûzhely! És rengeteg sült szalonnád lesz!

Ha hagyományos módon, serpenyőben készíted a sült szalonnát, rögtön utána állhatsz is neki takarítani.

Szanaszét fröcsköl a zsírja, akár meg is égetheted magad. De akármennyire is imádod a sült szalonnát vagy a sült szalonnával készült ételeket, nem kell, hogy megfeszülj miatta!

Létezik egy hihetetlenül egyszerű  módszer a mizéria elkerülésére!

Csak egy tepsi és egy darabka alufólia kell hozzá!

A tepsi méreténél kétszer nagyobb méretű fóliát tépj le a gurigáról, majd hajtogass belőle harmonikát.

Az alufólia harmonikát  helyezd a tepsi aljába, erre fektesd rá a szalonna szeleteket.

Meleg hatására zsiradék kiolvad, de mivel a fólia fenntartja a szalonnát, így az nem fog tocsogni a zsírban! Így igazán ropogós lesz a végeredmény. A lecsöpögő zsír sem vész kárba! Ha végeztél, öntsd át a tepsiből egy kisebb üvegbe, bevetésig tárold a hűtőben. Rántottához, pörkölthöz, paprikás krumplihoz szuper jól felhasználhatod!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek