A magyar katonák helyt álltak Koszovóban

POLITIK

alufólia

29 találat
YESSS

Kiderült, mit lehet alufóliában sütni, és mit tilos

Egyre többen állítják, hogy az alufólia nem olyan univerzális konyhai eszköz, mint eddig hittük. Bár abban egyelőre nincs egyetértés, hogy tényleg ártalmas-e fóliában sütni, azt már tudjuk, mit nem ajánlatos bele csomagolni.

FAZÉK

Így grillezz fóliában, és nem bánod meg

Javában tombol a kerti sütögetések szezonja, készülnek a finomabbnál-finomabb sültek. Érdemes bevetned az alufóliát is, hiszen mennyei ízeket varázsolhatsz vele; mutatjuk, hogyan használd!

BIZARR

Veszélyes kihívás terjed a neten, őrület, hogy már megint mit művelnek a tinik

Rengeteg mindenre jó az alufólia a háznál; de arra kevés háziasszony gondolt, hogy a tizenévesek ilyen őrültséget tesznek vele. Legrosszabb esetben akár a házat is felgyújthatják...

OTTHONKA

Hoppácska! Kiderült, miért fényesebb az alufólia egyik oldala

Megválaszolták a mindannyiunkat feszítő konyhai kérdést: vajon az alufólia fényes és matt oldala más célt szolgál? Mire kell odafigyelnünk, ha fóliával sütünk-főzünk?

KÜLFÖLD

Horror: alufóliába csomagolt emberi agyra bukkant egy járókelő

Egyelőre nem tudni, hogy ki dobhatta el fényes nappal a nyílt utcán az emberi szervet.

OTTHONKA

Szanaszét szakadt az alufólia és nem tudod kitekerni? Itt a megoldás!

Nem elég, hogy hosszában széthasad, de sokszor icipici csíkokra szakad az egész. A háziasszony meg gutaütést kap, mert sürgősen használni szeretné. Egy csoportban összedugták a fejüket a nők, hogy mit lehet tenni a katasztrófa ellen...

MEDICINA

Végre kiderült miért veszélyes az alufólia

Az alumíniumról úgy tartják, hogy egy neurotoxikus fém. Ez a harmadik leggyakoribb elem a földön. Természetes környezetben is megtalálható, és hozzáértők szerint mérgező hatással van az emberi szervezetre.

OTTHONKA

Itt a legújabb háztartási csoda: nem kell hozzá más, csak ketchup és alufólia

Őrület, mire használja ezt a két konyhai okosságot egy háziasszony! Amikor megosztotta az interneten, rengetegen rákattantak az ötletre. Hiszen mindenki szeret időt spórolni a házimunkával...

MEDICINA

Tégy alufóliát a kezedre, fantasztikus lesz a hatás

Nem­csak a kony­há­ban óri­ási se­gít­ség a ház­tar­tási fém­fó­lia. Orosz és kínai gyó­gyí­tók sze­rint az egész­ség meg­óvá­sá­ban is va­ló­sá­gos cso­da­szer­ként mű­kö­dik - leg­alábbis, ha meg­fe­le­lően hasz­nálja az ember. Az biz­tos, hogy egyre tö

OTTHONKA

Ne töltsd az életedet véget nem érő vasalással: A nők megmentője ez a tipp

Számtalan dologra használhatod az alufóliát. Most azonban olyan trükköt mutatunk, ami nagy segítségedre lehet a vasalásban. Így spórolhatsz rengeteget az időddel!

NÍNÓ

Hihetetlen, mit rejtett a magyar nő az alufóliával kibélelt táskájába

A nő azért bélelte ki alufóliával a táskáját, mert azt képzelte, hogy így kijátszhatja a lopásriasztót, s nem veszik észre, micsoda illatbombát rejt a táska. Tévedett, lebukott. A biztonságiak is meglepődtek, mit akart zsákmányolni...

OTTHONKA

Hihetetlen, de ennyi mindenre használhatod az alufóliát

Nem csupán a sütéshez remek az alufólia. Kiválthatsz vele háztartási eszközöket, csomó pénzt spórolhatsz a segítségével. Máris mutatjuk a meglepőbbnél meglepőbb ötleteket!

MEDICINA

Alufóliában grillezel? Mutatjuk, miért ne tedd!

Íncsiklandó falatokat készíthetünk, ha a grillrácsra dobunk egy-két alufóliás batyut - zöldségeket, pácolt húsokat, burgonyát. Mindenki természetesnek veszi, hogy a grillezéssel együtt jár az alufóliás sütögetés is. De vajon nem ártalmas az egészségre?

ÉLETMÓDI

Így véd az alufólia az autótolvajok ellen

Az utóbbi időben egyre több személyautót törnek föl és lopnak el hackerek, pedig egy filléres trükkel megakadályozható lenne a baj.

OTTHONKA

Gyűrd össze végre az alufóliát, és megtörténik a csoda

Soha többé nem kell durva vegyszereket használnod a mosogatáshoz, ha leégetted az ételt. Egy zseniális trükkel pillanatok alatt úrrá lehetsz a helyzeten. Ezt nézd!

OTTHONKA

Ezért tegyél alufólia-golyót a muffinsütőbe

Rengeteg dologra használhatod az alufóliát, most azonban egy olyan praktikus megoldást mutatunk, amire eddig biztos nem gondoltál!

MEDICINA

Csavard a lábad alumínium fóliába, döbbenetes lesz a hatás

Talán nincs is olyan háztartás, ahol ne lenne kéznél egy tekercs alumínium fólia. Azt azonban kevesen tudják, hogy ez az egyszerű csomagolóanyag nemcsak a főzésnél válik be!

OTTHONKA

Dobj alufólia-golyót a mosógépbe, elképesztő szépek lesznek a ruhák

Az alufóliát sok mindenre használhatjuk. Sokan azonban nem is gondolnák, hogy nem csak a konyhában segíthet.

ÉLETMÓDI

Soha nem gondoltad volna, mi mindenre jó az alufólia!

Meg fogsz lepődni.

OTTHONKA

Ezért tegyél alufóliát a kertbe! Minden gondod megoldódik!

Sosem gondolnád, de ha kiviszed az alufóliát a kertbe, távol tarthatod a levéltetveket a növényektől. Így biztosan egész nyáron gyönyörködhetsz majd a virágaidban!

OTTHONKA

Nincs többé életlen olló! Íme egy pofonegyszerű otthoni trükk

Nem kell új ollót venned, ha a réginek kiment az éle! Köszörűs után se szaladgálj. Mutatunk egy módszert, amellyel gyerekjáték megélezni az ollóidat. Ráadásul ingyen van!

OTTHONKA

Eszméletlen, mennyi mindenre jó az alufólia

Nemcsak a konyhában, a főzéshez hasznos az alufólia. Számos kreatív módon felhasználhatod. Tökéletes dekoráció lehet a lakásban!

FAZÉK

Gyilkos veszély: Ezért ne használj soha alufóliát, ha grillezel!

A grillszezon kellős középén bátran kijelenthetjük, imádjuk a faszénen sütött húsokat. Egyre népszerűbb az alufóliában sütögetés is, pedig jobb, ha ezt a módszert mindörökre elfelejted! Mutatjuk, hogy miért!

OTTHONKA

Robban az alufólia-bomba! Dobd be a kertedbe!

Szeretnéd, hogy a kertben egész nyáron pompázzanak a virágok? Ezzel a meghökkentő trükkel távol tarthatod a levéltetveket. Fogd az alufóliát és gyúrj belőle gombócot!

MEDICINA

Tegyél alufóliát a fogadra, és megdöbbensz!

Kivételesen hatékony fogfehérítő módszert mutatunk, melynek az alufólia mellett másik fontos szereplője nem más, mint a szódabikarbóna!

FAZÉK

Sűrűn használod az alufóliát? Vigyázz, veszélyben vagy!

Sütés, főzés vagy csomagolás? Az alufólia szinte minden nő háztartási munkáját megkönnyíti. Megdöbbentő, de amilyen hasznos segítség, olyan ártalmas. Lehet, hogy te is túl sok mindenre használod, amire nem szabadna.

FAZÉK

Vége a szalonna-mizériának! Mutatjuk a megoldást!

Imádod a ropogósra sült szalonnát, de utálod a macerát vele? Íme, egy ötlet, mely megoldja a problémát! Nem spriccel többé a zsír, tiszta marad a tűzhely! És rengeteg sült szalonnád lesz!

MEDICINA

Tényleg veszélyes alufóliában sütni? Íme, a válasz!

Az utóbbi évek kutatásai több súlyos betegséggel is kapcsolatba hozták az alumíniumot. De vajon mennyire veszélyes a megszokott alumínium konyhai eszközöket, például alumínium fóliát használni?