tóth gabi
Ennek az eszméletlen finom túrógombócnak minden eleme diétás. Se liszt, se dara nem került bele. Titkos alkotója egy egyszerû magocska héja, ez most a profik diétás csodafegyvere!
Az útifű maghéj az egyik legtökéletesebb választás ha a felesleges kilóktól szeretnél megszabadulni, vagy egészségesen akarsz táplálkozni! Vízzel keveredve zselés anyaggá alakul, ami a gyomorban teltség érzetet eredményez. Az útifű maghéjat a szervezet nem emészti meg, de a benne lévő rostok az emésztőrendszeren végighaladva megszabadítanak a lerakodott méreganyagoktól és felgyorsítják az anyagcseréd. Ez a magocska úgy működik, mint egy hatékony kefe, mely gyors továbbhaladásra ösztönzi a táplálékot, miközben megtisztítja a bélfalat a salakanyagoktól.
Fogyókúrához, vagy méregtelenítéshez kúraszerűen fogyaszd!
Reggel éhgyomorra a legjobb, de étkezés előtt fél órával is eheted: egy evőkanál útifű maghéjat keverj el 2 dl vízben, vagy gyümölcslében, vagy joghurtban. Gyorsan idd meg, mert rögtön zselésedni kezd és igyál rá még legalább 3 dl folyadékot!
Az útifűmag burka nyákban gazdag, folyadékból a súlyának akár 15-szörös mennyiségét is képes magába szívni!
Nagyon hamar teltségérzetet okoz, könnyen jóllaksz tőle, a gyomorból viszont lassan távozik, tehát sokáig nem leszel éhes!
Az útifű maghéj a TÖKÉLETES diétás alapanyag!
Fontos viszont, hogy figyelj a napi vízfogyasztásra!
Ezért legyen a kamrapolcodon mindig útifű maghéj:
A legjobb rost forrás, szinte, bármibe észrevétlenül becsempészheted, családodnak egészséges ételeket készíthetsz!
Az útifű maghéj rendkívül sokoldalúan felhasználható:
Útifű maghéjjal a nassolásról sem kell lemondanod! Palacsintába keverve lelkiismeret furdalás nélkül bűnözhetsz, de a túrógombócból se hagyd ki!
Hozzávalók:
Így készítsd:
TIPP:
Zsemlemorzsa helyett mandulapehely és zabpehely keverékébe is forgathatod! Próbáld ki más túrós süteményekbe is! Akár sós-túrós lepényekben is kipróbálhatod!
Már 2 hét alatt is centikben mérhető az eredmény!