Létrehozva: 2015.08.26.

Itt a túrós csodagombóc! Eszméletlen finom és lefogysz tőle!

Ennek az eszméletlen finom túrógombócnak minden eleme diétás. Se liszt, se dara nem került bele. Titkos alkotója egy egyszerû magocska héja, ez most a profik diétás csodafegyvere!

Az útifű maghéj az egyik legtökéletesebb választás ha a felesleges kilóktól szeretnél megszabadulni, vagy egészségesen akarsz táplálkozni!   Vízzel keveredve zselés anyaggá alakul, ami a gyomorban teltség érzetet eredményez. Az útifű maghéjat a szervezet nem emészti meg, de a benne lévő rostok az emésztőrendszeren végighaladva megszabadítanak a lerakodott méreganyagoktól és felgyorsítják az anyagcseréd. Ez a magocska úgy működik, mint egy hatékony kefe, mely gyors továbbhaladásra ösztönzi a táplálékot, miközben megtisztítja a bélfalat a salakanyagoktól.

 

Fogyókúrához, vagy méregtelenítéshez kúraszerűen fogyaszd!

Reggel éhgyomorra a legjobb, de étkezés előtt fél órával is eheted: egy evőkanál útifű maghéjat keverj el 2 dl vízben, vagy gyümölcslében, vagy joghurtban. Gyorsan idd meg, mert rögtön zselésedni kezd és igyál rá még legalább 3 dl folyadékot!

Az útifűmag burka nyákban gazdag,  folyadékból a súlyának akár 15-szörös mennyiségét is képes magába szívni!

Nagyon hamar teltségérzetet okoz, könnyen jóllaksz tőle, a gyomorból viszont lassan távozik, tehát sokáig nem leszel éhes!

Az útifű maghéj a TÖKÉLETES diétás alapanyag!

Fontos viszont, hogy figyelj a napi vízfogyasztásra! 

Ezért legyen a kamrapolcodon mindig  útifű maghéj:

  • az egészséges táplálkozás alapja a rostban gazdag étrend
  • csökkenti az étvágyat, teltségérzetet, a zsírok felszívódását
  • remek tisztító, méregtelenítő
  • enyhíti a fáradságot
  • bőrbetegségek  kezelésére (pikelysömör, ekcéma, akné)  is hatékonyan alkalmazható
  • csökkenti a vércukor és a koleszterinszintet
  • rendben tartja az emésztést
  • A legjobb rost forrás, szinte, bármibe észrevétlenül becsempészheted, családodnak  egészséges ételeket készíthetsz!

    Az útifű maghéj rendkívül sokoldalúan felhasználható:

  • szinte bármely ételhez adagolhatod
  • kitűnő zselatin  helyettesítő
  • főzelékek, krémlevesek sűrítéséhez kiváló
  • rántás helyett használhatod
  • turmixokba tehetsz
  • Útifű maghéjjal a nassolásról sem kell lemondanod! Palacsintába keverve lelkiismeret furdalás nélkül bűnözhetsz, de a túrógombócból se hagyd ki!

    Túrógombóc

    Hozzávalók:

  • 25 dkg túró
  • 2 evőkanál útifűmaghéj
  • 2 evőkanál zabpehely
  • 2 tojás
  • 2 evőkanál cukor / édesítőszer
  • 1/2 citrom reszelt  citromhéj
  • 1 vaníliás cukor
  • só ízlés szerint
  • Prézlihez: szénhidrát csökkentett zsemlemorzsa (Update1 Mestermorzsa), vaj
  • Így készítsd:

  • Válaszd szét a tojásokat és a sárgával keverd össze a többi hozzávalót.
  • Hagyd  állni legalább fél órát.
  • Verd habbá a tojás fehérjét és keverd a masszához.
  • Forró sós vízben, főzd ki a gombócokat.
  • Pirítsd meg vajon a Mestermorzsát és forgasd bele a gombócokat.
  • Tejföllel, vagy joghurttal locsold meg.
  • TIPP:

    Zsemlemorzsa helyett mandulapehely és zabpehely keverékébe is forgathatod! Próbáld ki más túrós süteményekbe is! Akár sós-túrós lepényekben is kipróbálhatod!

    Már 2 hét alatt is centikben mérhető az eredmény!

     

     

     

     

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek