RETRO RÁDIÓ

Itt a túrós csodagombóc! Eszméletlen finom és lefogysz tőle!

Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2015. 08. 26. 13:30

Ennek az eszméletlen finom túrógombócnak minden eleme diétás. Se liszt, se dara nem került bele. Titkos alkotója egy egyszerû magocska héja, ez most a profik diétás csodafegyvere!

Az útifű maghéj az egyik legtökéletesebb választás ha a felesleges kilóktól szeretnél megszabadulni, vagy egészségesen akarsz táplálkozni!   Vízzel keveredve zselés anyaggá alakul, ami a gyomorban teltség érzetet eredményez. Az útifű maghéjat a szervezet nem emészti meg, de a benne lévő rostok az emésztőrendszeren végighaladva megszabadítanak a lerakodott méreganyagoktól és felgyorsítják az anyagcseréd. Ez a magocska úgy működik, mint egy hatékony kefe, mely gyors továbbhaladásra ösztönzi a táplálékot, miközben megtisztítja a bélfalat a salakanyagoktól.

 

Fogyókúrához, vagy méregtelenítéshez kúraszerűen fogyaszd!

Reggel éhgyomorra a legjobb, de étkezés előtt fél órával is eheted: egy evőkanál útifű maghéjat keverj el 2 dl vízben, vagy gyümölcslében, vagy joghurtban. Gyorsan idd meg, mert rögtön zselésedni kezd és igyál rá még legalább 3 dl folyadékot!

Az útifűmag burka nyákban gazdag,  folyadékból a súlyának akár 15-szörös mennyiségét is képes magába szívni!

Nagyon hamar teltségérzetet okoz, könnyen jóllaksz tőle, a gyomorból viszont lassan távozik, tehát sokáig nem leszel éhes!

Az útifű maghéj a TÖKÉLETES diétás alapanyag!

Fontos viszont, hogy figyelj a napi vízfogyasztásra! 

Ezért legyen a kamrapolcodon mindig  útifű maghéj:

  • az egészséges táplálkozás alapja a rostban gazdag étrend
  • csökkenti az étvágyat, teltségérzetet, a zsírok felszívódását
  • remek tisztító, méregtelenítő
  • enyhíti a fáradságot
  • bőrbetegségek  kezelésére (pikelysömör, ekcéma, akné)  is hatékonyan alkalmazható
  • csökkenti a vércukor és a koleszterinszintet
  • rendben tartja az emésztést
  • A legjobb rost forrás, szinte, bármibe észrevétlenül becsempészheted, családodnak  egészséges ételeket készíthetsz!

    Az útifű maghéj rendkívül sokoldalúan felhasználható:

  • szinte bármely ételhez adagolhatod
  • kitűnő zselatin  helyettesítő
  • főzelékek, krémlevesek sűrítéséhez kiváló
  • rántás helyett használhatod
  • turmixokba tehetsz
  • Útifű maghéjjal a nassolásról sem kell lemondanod! Palacsintába keverve lelkiismeret furdalás nélkül bűnözhetsz, de a túrógombócból se hagyd ki!

    Túrógombóc

    Hozzávalók:

  • 25 dkg túró
  • 2 evőkanál útifűmaghéj
  • 2 evőkanál zabpehely
  • 2 tojás
  • 2 evőkanál cukor / édesítőszer
  • 1/2 citrom reszelt  citromhéj
  • 1 vaníliás cukor
  • só ízlés szerint
  • Prézlihez: szénhidrát csökkentett zsemlemorzsa (Update1 Mestermorzsa), vaj
  • Így készítsd:

  • Válaszd szét a tojásokat és a sárgával keverd össze a többi hozzávalót.
  • Hagyd  állni legalább fél órát.
  • Verd habbá a tojás fehérjét és keverd a masszához.
  • Forró sós vízben, főzd ki a gombócokat.
  • Pirítsd meg vajon a Mestermorzsát és forgasd bele a gombócokat.
  • Tejföllel, vagy joghurttal locsold meg.
  • TIPP:

    Zsemlemorzsa helyett mandulapehely és zabpehely keverékébe is forgathatod! Próbáld ki más túrós süteményekbe is! Akár sós-túrós lepényekben is kipróbálhatod!

    Már 2 hét alatt is centikben mérhető az eredmény!

     

     

     

     

     

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.