tóth gabi
Kettévágtad és megtöltötted, de semmi másra nincs idõd? 30 másodperc biztos belefér, figyelj csak!
Egyetlen trükkel fantasztikus hatást érhetsz el bármilyen egyszerű tortánál. Akár üres piskótát is csinosíthatsz így. Valójában arról van szó, hogy szórással - ez lehet porcukor, kakaó vagy akár fahéj - különlegesen szép mintát viszel a kész torta felületére. A lekülönbözőbb mintákat lehet már kapni.
Néhány másodperc az egész és MINDENKI meg tudja csinálni!
Hozzávalók:
1 piskóta
1 mintasablon, azaz stencil
Kis lyukú szűrő vagy cukorszóró
porcukor, kakaó vagy fahéj
Így készítsd:
Tedd a sablont a piskótára, szórd rá a porcukrot, majd emeld le a sablont. Mindig fölfelé, tehát ne csúsztasd!
Krémmel bevont tortára úgy tudsz szépen mintát szórni, hogy közvetlenül fölé tartod a sablont. De inkább kérj meg valakit, hogy tartsa a stencilt, míg te szórsz!
Tipp: Ha nincs stenciled, csipketerítővel is megpróbálhatod!